miercuri, 7 martie 2018

7.03.2018


Mentalul nostru se simte la SPA astăzi, fiind în centrul atenţiei, acolo unde îi şi place să stea şi unde vrea să fie văzut de fiecare dată.

Provocarea lui de astăzi este exersarea optimismului, pentru că de pesimism este îmbibat şi îl cunoaște foarte bine. Şi, cum mentalului, nu îi prea plac schimbările, decât dacă le determină el, astăzi are de învăţat să se deschidă în faţa schimbărilor pe care nu le poate controla şi la care doar se poate adapta. 

Aşa că, cea mai bună metodă pentru a putea face faţă acestor schimbări este de a rămâne optimist, de a înţelege ceea ce nu poate să controleze, de a lăsa lucrurile să se întâmple, chiar dacă nu le ştie rezultatul final. 

Este un rol mai dificil pentru el pentru că presupune multe schimbări în tipare şi lui îi place să lucreze în tipare. De aceea, energia vindecătoare vine să îl ajute să rămână optimist, să vadă partea frumoasă a lucrurilor, dar mai ales, să aibă credinţă, acea trăire care îşi spune, dincolo de mental, că lucrurile vor fi în regulă, atâta timp cât le lăsăm să se întâmple.

Mentalul are nevoie să înveţe credinţa, chiar dacă ea este ceva ce transcende realitatea mentalului, iar sursa sa îi este necunoscută. Mentalul are nevoie să înveţe să lucreze cu Divinitatea şi să se racordeze la Mintea Universală.

Aşa că astăzi este bine să ne valorificăm creativitatea şi să implicăm mentalul cât mai mult în ea, să învăţăm să lucrăm cu mentalul nostru prin jocuri creative, în sensul că orice problemă pe care i-o dăm să o rezolve, să i-o dăm sub formă de joc, de provocare şi nu ca pe o corvoadă. Mentalului îi place să se joace şi asta avem noi de înţeles, iar dacă până acum nu ne-a ajutat prea mult este şi din cauză că nu am vorbit pe "limba" lui dar, de astăzi încolo, putem face o schimbare, astfel încât să valorificăm adevărata putere a mentalului nostru.

Avem capacitatea de a primi informaţii, de a le sintetiza, de a le integra cu ceea ce cunoaştem până în acest moment, aşa că să ne găsim timp pentru citit astăzi, pentru a învăţa lucruri noi.

Creativitatea noastră se poate manifesta foarte bine în scris şi, dacă îi dăm voie, avem inspiraţie şi putem aduce un suflu nou.

Să fim atenţi la rezistențele pe care le avem în ceea ce priveşte rugăciunea şi relaţia cu Divinitatea.

Să căutăm să nu ne împrăştiem în prea multe activităţi şi să ne fixăm limite puternice, chiar dacă alţii nu sunt de acord cu acest lucru. Poate este un bun moment să începem să mai spunem şi "NU", tocmai pentru a avea timp să spunem "DA" la ceea ce ne bucură cu adevărat.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu