joi, 29 martie 2018

29.03.2018


Încheiem aceste ciclu de zece zile, ciclu în care ne-au fost testate puterea noastră de a crea şi de a da viaţă, capacitatea noastră de creator şi modul în care ne asumăm acest rol.

Este un ciclu complet, dar care a mers în spirală, în sensul că, am mai urcat o treaptă în evoluţia noastră.

Provocarea noastră pe parcursul acestei perioade a fost aceea de a învăţa să fim noi în limitele noastre, de a învăţa să avem limite şi să nu lăsăm ceea ce vine din exterior să ne bulverseze evoluţia, de a învăţa să ne întărim şi să ne păstrăm aura intactă, acest zid de protecţie energetică din jurul nostru care, prin existenţa sa, dă Sufletului sentimentul de siguranţă şi îl face să se manifeste mult mai uşor şi mult mai creativ. De asemenea, ne ajută să ne manifestăm curajul, cu mai multă uşurinţă.

Am avut nevoie de această perioadă pentru a ne înţelege foarte clar rolul de creator, de a înţelege că, indiferent de domeniul în care activăm, acest rol este nevoie să ni-l asumăm şi să-i dăm voie să se manifeste prin noi, prin ceea ce facem noi, mai ales când este în acord cu voinţa Divină. Problema apare atunci când noi credem că este bine să facem ceva, iar acel ceva nu este parte a misiunii noastre, iar ceea ce avem de făcut cu adevărat se află chiar sub nasul nostru şi noi îl evităm permanent. 

Asumarea rolul de creator începe, în primul rând, cu asumarea misiunii, chiar dacă, din locul în care privim, nu ni se pare cine ştie ce. Ca o paranteză, în urmă cu câţiva ani discutam cu mai mulţi tineri care au ales să facă facultatea la Finanţe-Bănci, deoarece în bănci era salariul foarte bun. În prezent, băncile şi-au crescut foarte mult numărul operaţiunilor derulate în mod electronic şi au redus mult din personal. Deci, calculele lor nu prea mai bat cu ceea ce şi-au propus. Dacă, în schimb, şi-ar fi ascultat ghidarea interioară, atunci ar fi fost în altă parte, făcând altceva.

S-ar putea să ne simţim confuzi astăzi referitor la ceea ce avem de făcut, dar Universul este lângă noi şi, dacă îi dăm voie, ne ajută cu sfaturile sale. Idea este ca noi să urmăm, cu credinţă, aceşti paşi, pentru că El ştie mai bine unde ne duc. Noi îi avem de făcut, pentru ca, la final, să înțelegem întregul tablou.

Să fim atenţi la modul în care ne exprimăm astăzi, la dezechilibrele din procesul de comunicare. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu