luni, 26 martie 2018

26.03.2018


O zi plină de creativitate, de dorinţă de schimbare, se deschide în faţa noastră. Vrem să facem schimbări, să aducem ceva nou, vrem să ieşim din scheme şi ne întrebăm dacă nu cumva mai este ceva şi dincolo de aceste scheme zilnice în care trăim?

Bineînţeles, ca într-o zi de 8, provocarea noastră este curajul, iar manifestarea sa ne poate ajuta să pornim într-o călătorie care să ne răspundă la întrebările de mai sus. Avem sau nu curajul să explorăm, să vedem ce este dincolo de "ţarcul" nostru sau rămânem cu întrebarea fără a căuta neapărat să-i dăm un răspuns?

Suntem chiar interesaţi să aflăm sau doar luam o pauză de la a ne trăi schema zilnică? Avem încredere în intuiţie sau suntem doar îndrăgostiţi de mentalul nostru previzibil, care ne dă impresia că le ştie pe toate. Din păcate pentru el, doar ne dă impresia. 

Dacă reuşim să menţinem neutralitatea mentalului, astăzi dăm voie intuiţiei să se exprime şi să ne ghideze creativitatea. În plus, dacă dăm voie Sufletului să se exprime, dacă îi dăm voie să simtă bucurie şi poftă de viaţă, atunci suntem mult mai creativi, mult mai îndrăzneţi şi putem explora şi alte zone.

Totul depinde astăzi de cât de mult curaj ne dăm voie să avem, de cât de mult ne-am consolidat aura şi corpurile energetice, de cât de mult ne cunoaştem pe noi înşine şi de cât de mult ne dăm voie să trăim ceea ce ne dorim şi mai puţin ceea ce-şi doresc alţii să trăim noi.

Astăzi ne luăm curajul din visele frumoase pe care le avem şi pe care este momentul să le reactivăm, să le aducem la lumină şi să le dăm voie să se manifeste. Nu înseamnă că ne refugiem în ele, ci că le folosim ca şi corzi pe care le trimitem în viitor şi care, apoi, ne trag după ele. 

Să ne dăm voie să visăm cât mai creativ şi să menţinem acele vise. Ştiţi ce se poate în cel mai rău caz? Se pot îndeplini 😀. Înfricoşător, nu?

Să ne păstrăm echilibrul dintre mental şi emoţional, totul sub îndrumarea Universului, care, în niciun caz nu doreşte să ne chinuie, ci să evoluăm.

Tu, ce ai curaj să faci astăzi?


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu