marți, 27 martie 2018

27.03.2018


Păstrarea echilibrului, astăzi, este ceea ce ne poate ajuta să gestionăm această configuraţie de apă şi foc, plus un mental care doreşte să iasă cât mai în faţă.

Suntem ca la un joc de Lego, în care toţi avem aceleaşi piese, dar fiecare le combină după cum poate sau ştie.

Pe de o parte avem rugăciunea, care astăzi vine să ne ajute să ne introspectăm, să ne punem întrebări şi să ne dăm voie să primim răspunsuri, pentru că ne mută pe acea vibraţie în care suntem deschişi să primim informaţia.

Totodată, ea ne ajută să depăşim misterul care ne înconjoară, ne ajută să înţelegem mai uşor realitatea şi să trecem şi dincolo de ceea ce se poate vedea, ne poate ajuta să accesăm propria înţelegere interioară. 

De asemenea, ne ajută mentalul să se liniştească, să rămână în zona pozitivă şi să ne susţină în activităţile pe care le realizăm.

Pe de cealaltă parte, avem focul, vitalitatea, voinţa, pe care, dacă le punem în slujba cuvântului (albastru închis), îl pot amplifica şi îl pot ajuta să se materializeze mult mai bine, pentru că astăzi avem putere pe cuvânt şi cu cuvântul putem accesa diferite frecvenţe şi putem, astfel, determina şi materializa. Rugăciunile noastre de astăzi sunt mult mai puternice dacă le rostim cu voce tare. La fel şi afirmaţiile pozitive, ar fi bine să le rostim cu voce tare. Pe lângă forţa pe care le-o dăm acestor cuvinte, prin rostirea lor cu voce tare, este nevoie să fie auzite şi de către noi înşine, de Sinele nostru, care altfel le înţelege şi astfel ne mărim credinţa că ele se pot realiza.

Să depăşim, cu înţelepciune, orice stare de nervozitate, pentru că este ca şi cum ne-am juca cu chibritul în jurul canistrei de combustibil, plus că mentalul nostru s-ar destabiliza imediat.

Să fim atenţi la abuzurile pe care le facem, de alimente, tutun sau alcool, pentru că ele ascund frici nerezolvate.

Dacă mai avem probleme nerezolvate cu religia, cu preoţii sau cu biserica, astăzi pot ieşi la suprafaţă. Este un test să vedem cât de mult am reuşit să trecem peste ele şi ce mai avem de rezolvat.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu