vineri, 23 martie 2018

23.03.2018

Provocarea noastră de astăzi este dacă avem sau nu curajul să demarăm, să începem să materializăm, să construim, să lucrăm la proiectele noastre.

De fapt, provocarea curajului este dacă rămânem în aceleaşi scheme, dacă ne lamentăm în continuare în acelaşi stil şi ne căutăm mereu scuze pentru faptul că nu începem să demarăm sau chiar ne hotărâm să facem ceva, să construim o familie, o carieră, o afacere sau orice altceva ce vrea fiecare.

De ce avem nevoie pentru a ne mişca? Şi nu mă refer aici la resursele materiale, la bani, ci la ceea ce ne facem să ne mişcăm, la dorinţă, la motivaţie, la voinţă. Pentru că, înainte de a ne plânge că nu găsim banii pentru a demara ceva este nevoie să ne uităm cât de mult ne dorim acel ceva şi atunci vom înţelege de ce nu atragem şi banii necesari.

Degeaba avem o maşină foarte bună şi cu rezervorul plin dacă nu avem baterie la ea şi nu putem porni motorul. 

Aşa că astăzi, având şi provocare pe iubirea de Sine şi pe spus adevărul, este nevoie să fim cinstiţi faţă de noi înşine şi să recunoaştem dacă avem sau nu curajul să facem transformări în viaţa noastră. Dacă răspunsul este negativ, nu înseamnă că renunţăm, ci că este nevoie să căutăm în altă parte "butonul de pornire", adică motivaţia noastră. 

Numai după ce am găsit-o putem începe să demarăm proiectul nostru pentru că atunci avem certitudinea că orice, obstacole ar apărea, vom avea determinarea să continuăm şi să găsim soluţii să le depăşim.

În privinţa muncii de astăzi, avem provocarea să ne păstrăm echilibrul, adică să muncim cu măsură, în funcţie de cât putem duce, dar şi să ieşim din comoditate, lene sau alte stări care ne izolează de muncă. Cu ocazia aceasta, putem observa şi unde avem probleme de neiubire la adresa muncii. Ar putea spune cineva că m-am ţăcănit, că nu ai cum să iubeşti munca. Ba ai, dacă ştii cum să o faci, dacă ştii să o echilibrezi cu alte activităţi legate de hobby-urile personale, sau dacă ştii să transformi munca în joacă.

Comunicarea nu este punctul nostru forte astăzi, pentru că dorim, într-un fel, să stăm mai izolaţi astăzi, să ne retragem şi să ne punem gândurile în ordine.

Orice derapaj al mentalului îl putem rezolva cu rugăciune.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu