joi, 8 martie 2018

8.03.2018


Astăzi, de 8 Martie, nu este deloc întâmplător că şarmul, carisma şi sexappeal-ul sunt în prim-plan şi astfel dau o forţă şi mai mare acestei zile.

Este o zi în care suntem provocaţi să avem curaj, să ne asumăm responsabilitatea şi să trecem peste tipare şi blocaje.

Împreună ele aduc un context foarte interesant, care poate fi valorificat de către femeile care vor să facă o schimbare în viaţa lor şi care vor să-şi manifeste mai mult feminitatea.

Că trăim într-o lume dominată de bărbaţi nu mai este un secret, însă femeile au căzut în capcana de a dori să fie ca ei, să devină egalele lor şi astfel multe dintre femei şi-au blocat feminitatea şi au dezvoltat din ce în ce mai mult partea lor masculină, astfel că arhetipul femeii a început să fie dezechilibrat.

Din păcate, prin această alegere, doamnelor, chiar dacă v-aţi crescut forţa musculară, chiar dacă i-aţi făcut pe bărbaţi să vă respecte mai mult (de multe ori din teamă), aţi pierdut ceva pe drum şi acel lucru este feminitatea voastră, cea care vă dădea unicitatea şi care, dacă ar fi fost folosită la adevărata ei capacitatea, v-ar fi dat o putere foarte mare.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Dana Lupean şi Valeriu Pănoiu ne vorbeau, printre altele, în cadrul unei conferinţe pe care au ţinut-o la Râmnicu Vâlcea, de rolul pe care fusta îl are în sistemul energetic al femeii şi de puterea pe care i-o dă. Şi nu este prima dată când aud dezbătut acest subiect al fustei. Numai că, din păcate, şi aici femeile au făcut un pas înapoi şi au adoptat pantalonii bărbăteşti renunţând astfel la un element de putere.

S-ar putea să vi se pară misogin tot ceea ce am spus până acum, dar mai gândiţi-vă! Fiecare este liber să se îmbrace cum doreşte, să se comporte cum doreşte, dar ca observator "din cealaltă tabără" vă spun că neasumarea feminităţii de către femei este mai degrabă un semn de slăbiciune decât unul de putere. Şi nu vreau să o luaţi ca pe o acuză, ci pur şi simplu ca pe o observaţie care să vă ajute să vă redescoperiţi feminitatea.

În plus, asumându-vă feminitatea şi integrând-o permiteţi arhetipului feminin să se echilibreze şi să revină la normalitate.

Aşa că astăzi aveţi curajul şi manifestaţi-vă din plin feminitatea, daţi-vă voie să fiţi frumoase, atât pe exterior, dar mai ales pe interior, dar cel mai mult, bucuraţi-vă că sunteţi femei şi acceptaţi acest rol cu multă bucurie în Suflet.

Avem putere mare pe cuvânt astăzi şi putem să ne facem remarcaţi prin ceea ce spunem. Să fim atenţi însă cum o folosim, să fie spre binele oamenilor şi să-i ajute în evoluţia lor.

De asemenea, intuiția noastră este foarte ascuţită astăzi, cu condiţia să îi dăm voie să se manifeste şi să menţinem mentalul în zona neutră, aducându-ne astfel informaţii pe care altfel nu aveam cum să le primim sau le-am fi primit mult mai târziu.

La mulţi ani Doamnelor şi Domnişoarelor!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu