sâmbătă, 3 martie 2018

3.03.2018

Universul vine să ne activeze curajul şi, astfel, să ne ajute să trecem peste hopurile generate de fricile noastre. 

Curajul nostru va fi testat mai mult astăzi în zona iubirii de Sine, a acceptării şi îmbrăţişării misiunii noastre, iar Universul este alături de noi în tot acest demers, sprijinindu-ne cu oportunităţi şi ghidare către acele zone unde avem ceva de rezolvat. 

Ceea ce avem noi de făcut este să dăm voie Universului să ne îndrume şi să avem curajul să ne confruntăm cu ceea ce urmează să vină, pentru că oricum vom fi protejaţi de Divinitate. De fapt, astăzi provocarea noastră este să trecem peste acele obstacole imaginare pe care ni le-am creat din toate fricile noastre, iar acum ni se par nişte munţi de netrecut. În realitate, în momentul în care ne îndreptăm către aceşti "munţi" cu intenţia de a trece peste ei, ca prin miracol, ei încep să devină din ce în ce mai mici şi chiar să dispară de tot. 

Aşa că, toate acele lucruri, de care am fugit în ultima perioadă, îşi pot găsi rezolvarea numai dacă avem curajul să le rezolvăm, să trecem peste văluri şi să ne asumăm rezultatul final, pentru că despre asta este vorba astăzi, despre asumare. Odată ce am înţeles şi ne-am asumat evoluţia noastră, viaţa noastră, drumul nostru, atunci nimic nu ne mai poate deraia dacă noi suntem convinşi de ceea ce avem de făcut şi că acela este drumul nostru.

Astăzi avem ca provocare adevărul, evitarea minciunii, dar vorbim, în primul rând, de a mai evita să ne minţim pe noi, pentru că odată ce am acceptat adevărul, acesta ne poate elibera şi ne poate scoate din toate iluziile şi scenariile pe care singuri le-am creat.

Universul vine să ne sprijine să luăm deciziile corecte, dar numai după ce noi ne-am asumat ceea ce vrem să facem şi am dat dovadă de curaj în luarea deciziilor, pentru că altfel ne respectă liberul arbitru şi nu va lua niciodată decizii în locul nostru.

Nu ştim cum va arăta viaţa noastră de astăzi înainte dacă alegem să facem aceste schimbări, dacă alegem să renunţăm la relaţiile toxice sau la un job care nu ne mai reprezintă, dar un lucru este sigur, să odată ieşiţi de acolo dăm semnalul să vrem altceva, că dorim să ne trăim viaţa la adevăratul nostru potenţial şi că suntem dispuşi să primim tot ceea ce ce este mai bun pentru noi. Universul ne aşteaptă să facem aceste pas, pentru că în continuare ştie El mai bine ce va urma şi ceea ce a pregătit pentru noi.

Indiferent ce decizii luăm astăzi, să ne păstrăm mentalul în zona pozitivă pentru că astfel vom reuşi să susţinem mult mai bine aceste schimbări şi să evităm capcana căderii în scenarii mentale negative.

Universul ne pune la dispoziţie instrumentele şi ghidarea sa. De noi depinde dacă vrem să le folosim sau nu şi în ce mod.

De noi depinde ...

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu