marți, 6 martie 2018

6.03.2018


Energia iubirii este foarte puternică astăzi şi vine să ne ajute Sufletul să se elibereze de toate blocajele pe care le are şi care îl împiedică să se manifeste la adevărata sa capacitate.

Este o zi de 11 sau 2, fiecare unde vrem să ne poziţionăm, dar dacă alegem să manifestăm energia lui 11, atunci ne putem ridica deasupra tuturor provocărilor noastre şi, de acolo, putem înţelege ce anume le-a determinat, dar mai ales, cu ce anume din noi, au rezonat ele.

De aceea, astăzi este bine să ne lăsăm intuiţia să ne ghideze cum să ne curăţăm şi să ne vindecăm Sufletul, cum să ieşim din frici şi din blocajele emoţionale şi cum să vindecăm aspectele interioare care atrag, din exterior, tot felul de situaţii şi persoane care nu ne sunt favorabile.

Să ne găsim pacea interioară şi să iertăm ceea ce avem de iertat pentru a ne putea elibera de ceea ce ne apasă Sufletul şi îl ţine blocat. Să renunţăm să mai tragem după noi toate poverile emoţionale pe care le-am "agăţat" de-a lungul existenţei noastre prin toate vieţile, inclusiv prin aceasta. Este un bun moment pentru a face pace cu trecutul şi de a ne recupera energia pe care o tot ţineam blocată acolo.

Să dăm, aşadar voie Universului să vină şi să ne ajute să ne găsim blocajele, deoarece intuiţiile pe care ni le trimite sub diferite forme, nu sunt altceva decât răspunsurile la întrebările pe care le-am tot adresat de-a lungul timpului, iar astăzi este una dintre acele zile în care suntem dispuşi să aflăm aceste răspunsuri, să aplicăm în viaţa noastră, ghidarea pe care am primit-o.

Odată ce am înţeles blocajele pe care le aveam la nivelul Sufletului, vom reuşi să comunicăm mult mai bine, ne vom simţi mult mai eliberaţi şi vom dori să transmitem şi celorlalţi starea noastră, bucuria pe care am descoperit-o. Să nu ne supărăm dacă nu toţi vor fi aşa de deschişi la ceea ce noi le transmitem, chiar dacă este spre binele lor, pentru că, pur şi simplu nu au ajuns încă la nivelul la care să înțeleagă, pe deplin informaţia pe care le-o dăm şi mai au încă nevoie de timp pentru a o integra.

Am putea să ne oferim astăzi un moment de singurătate, de introspecţie şi meditaţia, care ne-ar ajuta mai mult să ne înţelegem pe noi, dar mai ales să ne găsim răspunsurile la întrebări.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu