luni, 12 martie 2018

12.03.2018


Creativitatea ne ajută întotdeauna să evoluăm, să vrem să schimbăm şi să ne schimbăm, să aducem lucruri noi, idei noi, concepte noi. Ea este cea care a inspirat, dintotdeauna, schimbările care au apărut la nivel planetar, revoluţiile în artă, industrie, în conştiinţa umană.

Numai că ea, creativitatea, nu va putea exista niciodată dacă nimeni nu o concretizează, dacă nu dă curs ideilor pe care ea le aduce, iar pentru a face acest lucru este nevoie, în primul rând, de curaj, iar curajul este cel care este prezent în mandala de astăzi.

Avem nevoie de curaj pentru a schimba lucrurile, pentru a aduce un model nou sau un stil nou, pe care, cei mai mulţi este posibil sp-l respingă, iniţial, pentru ca, mai apoi, după ce i-au înţeles rolul, să-l adopte.

De aceea, pionierii, în orice domeniu, sunt puţini, iar cei care "dau cu pietre" mulţi şi fricoşi pentru că le este teamă de necunoscut şi de faptul că nu pot controla schimbarea. Avem nevoie, însă, de mai mulţi pionieri, pentru că astfel se asigură progresul şi astfel creativitatea se poate manifesta mai bine.

Aşa că, astăzi, suntem provocaţi să fim curajoşi şi să facem schimbările pe care le avem de făcut, să ne manifestăm creativitatea prin ideile pe care le-am primit, chiar dacă sunt total diferite de toto ceea ce există în acest moment. Să avem curajul să fim inovatori, să avem curajul să fim pionieri, să avem curajul să aducem schimbarea, toate în folosul oamenilor şi al vieţii.

Indiferent că vorbim de artă, de design, de inginerie, de stil de afaceri, de medicină etc. creativitatea vine să aducă o schimbare, o îmbunătățire, o evoluţie, iar energia creatoare va căuta mereu oameni prin care să se manifeste. Va chema mulţi, dar va alege puţini, dar de fapt, se vor alege singuri, pentru că vor rămâne numai cei curajoşi, care îşi pot asuma atât oprobriul public, cât şi succesul, care au curajul să lupte cu mentalităţi învechite, cu concepte învechite, care au puterea să învârtă "roţile ruginite" ale domeniului în care activează.

Să ne dăm voie să ne manifestăm creativitatea astăzi, chiar dacă vorbim doar de schimbat mobila prin casă sau de făcut curățenie prin garderobă, de schimbat stilul vestimentar. Ne putem ocupa şi de grădină, că tot a venit primăvara, iar cu ocazia aceasta mai scăpăm şi de lene. Dar, la fel de bine, ne putem ocupa de artă, indiferent de forma de manifestare.

Important este să ne lăsăm intuiţia liberă, să lăsăm Universul să-şi transmită ideile prin noi, pentru că ştie El de ce ne-a ales să facem acest lucru.

Avem putere mare de rugăciune astăzi şi ar fi de preferat să o folosim pentru a linişti mentalul şi pentru a ne calma. Mentalul nostru are provocarea să rămână pozitiv, iar în momentul în care nu este aşa, atunci o rugăciune sau mai multe, ne pot ajuta să-l calmăm şi să-l aducem, din nou, la locul său.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu