marți, 13 martie 2018

13.03.2018


Rugăciunea este cea care ne ajută astăzi să vedem dincolo de realitate, să pătrundem sensul ascuns al lucrurilor şi situaţiilor.

Ea ne ajută să ne creștem vibraţia până la nivelul la care începem să înţelegem altfel viaţa noastră, să eliminăm misterul şi să vedem magia ei. Este ca şi cum ne urcăm într-un turn cât mai înalt pentru a putea privi cât mai departe.

De aceea, ea este necesară în viaţa noastră, pentru că este o modalitate facil de creştere spirituală. Foarte mulţi caută să meargă direct către meditaţie, dar dacă nu stăpânim rugăciunea, nu prea avem cum să ajungem la meditaţie, sau dacă ajungem, nu ştim ce vrem de la ea.

Practica rugăciunii ne conectează foarte repede cu Divinitatea şi ne ajută să înţelegem cum să comunicăm cu Ea, cum să ne raportăm la Ea, ne ajută să-i simţim vibraţia şi modul în care ne răspunde, dacă dorim bineînţeles, pentru că sunt şi persoane care, dacă primesc răspuns de la Divinitate, se sperie şi se închid în ei.

Divinitatea doreşte să dialogheze cu noi, chiar dacă nu o face prin viu grai, ci prin gânduri, intuiţii etc. pentru că dacă noi întrebăm este normal să şi primi răspuns. Însă dacă nu primim acest răspuns, să ne întrebăm, mai degrabă, de ce nu vrem să auzim? Ce anume nu vrem să auzim? De ce nu ar dori Divinitatea să comunice cu noi? De ce nu am fi noi vrednici de a se comunica cu noi?

Aşa că astăzi, dacă dorim, putem să facem un upgrade la rugăciunea noastră, putem să începem efectiv să vorbim că Universul, să adresăm întrebări şi să ne dăm voie să primim răspunsuri. Putem chiar trece la nivelul următor al rugăciuni, cel prin care să mulţumim pentru tot ceea ce am primit şi, astfel, să ne racordăm la energia recunoştinţei, ceea ce ne va ajuta să materializăm mult mai uşor.

Să renunţăm la tiparele limitative în relaţia cu Universul şi să începem să ne apreciem mai mult, să ne dăm voie să primim darurile care sunt pregătite pentru noi.

De asemenea, astăzi vorbim şi despre credinţă, pentru că rugăciunea ne ajută să înlăturăm toate acele temeri care ne blochează credinţa şi când ne referim la credinţă, ne referim la o anumită stare care ne spune ca totul va fi în regulă chiar dacă, la prima vedere, nu pare a fi aşa.

Să folosim vitalitatea de pe nivelul doi pentru a da putere planurilor noastre, pentru a crea. Astăzi putem crea lucruri frumoase dacă îmbinăm cuvântul cu energia vitalităţii, iar dacă folosim afirmaţii pozitive putem creşte şansele de materializare.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu