duminică, 4 martie 2018

4.03.2018


Muncă, muncă şi iarăşi muncă ne aduce mandala de astăzi, dar nu este orice fel de muncă, nu este muncă de dragul muncii, ci una clar subscrisă drumului nostru.

Suntem ghidaţi să realizăm acele activităţi care corespund cu misiunea noastră şi, de aceea, astăzi avem capacitatea de a vedea mult mai departe, de a înţelege cum se vor conecta diferitele activităţi pe care le realizăm, astfel încât să vină în sprijinul misiunii noastre.

De asemenea, astăzi, putem înţelege magia din spatele muncii, modul în care energia creatoare lucrează, dar mai ales cum reuşim noi să o modelăm şi să o punem la treabă astfel încât să determinăm lucrurile în viaţa noastră, înţelegem misterul ascuns din spatele mişcării fizice care este transpusă în mişcare energetică şi care ne ajută să îndepărtăm diferitele blocaje de pe drumul nostru.

Şi, dacă avem destulă răbdare şi reuşim să rămânem cu mintea în zona neutră, vom putea înţelege care este cauza comodităţii noastre, dar mai ales cum o putem pune la treabă în folosul nostru, ştiut fiind că oameni comozi vor căuta întotdeauna cele mai inovative metode ca să scape de muncă 😀, iar de aici apare progresul. Vom înţelege, totodată, cum este cu răbdarea şi de ce unele activităţi au nevoie de mai mult efort, în comparaţie cu altele, pentru a putea demara.

Astăzi, vom putea lucra la organizarea timpului nostru, pentru a fi mai eficienţi, însă pentru acest lucru este nevoie să ne iubim pe noi înşine pentru a renunţa la acele activităţi pe care le făceam doar pentru a fugi de cele pe care le avem cu adevărat de făcut. Spuneam că este nevoie să ne iubim pe noi înşine pentru a face aceste lucru pentru că, în primul rând este nevoie să fim sinceri cu noi, să vedem să acele activităţi chiar nu ne aduceau nimic folositor sau foarte puţin, însă noi continuam să le facem şi să spunem că "muncim". În momentul în care nu ne mai minţim pe noi înşine, renunţăm la toate iluziile pe care ni le-am creat şi ne concentrăm pe drumul nostru, cel adevărat.

Banii vor fi şi ei în prim-plan astăzi, mai ales că tiparul pustnicului este prezent în întreaga mandală şi este posibil să ne trezim cu frici legate de bani, de lipsa lor, de cheltuirea lor, cu neiertări la adresa lor. Este un mod prin care Universul vine să ne testeze relaţia cu banii, la care am lucrat până în prezent, şi doreşte să vadă ce am învăţat, dar mai ales, ce tipare mai sunt prezente în viaţa noastră. Aşa că dacă aceste temeri apar, atunci să luăm o bancnotă (nu contează valoarea) între palme, să-i simţim textura şi să medităm împreună cu ea, astfel încât să ne reconectăm cu energia banilor şi să înţelegem rolul pe care ei îl au în viaţa noastră.

Avem putere mare pe cuvânt astăzi şi o putem folosi să spunem afirmații care să ne ajute să ne schimbăm. Să fim atenţi la cuvintele rostite, iar dacă simţim că o spunem ceva de vibraţie joasă, să facem o pauză, să spunem câteva rugăciuni şi să ne calmăm.

Să fim atenţi şi la cât de mult vorbim astăzi, mai concret cât pălăvrăgim şi îi obosim pe ceilalţi cu vorbăria noastră şi, dacă toto avem chef de comunicare, să punem mâna să scriem, că idei sunt, Slavă Domnului.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu