vineri, 9 martie 2018

9.03.2018


Comunicarea este în centrul atenţiei astăzi, sub toate formele, tocmai într-o zi plină de iubire.

Aşa că astăzi, vorbim şi scriem despre iubire, cu iubire, cu compasiune, astfel încât să-i ajutăm pe cei de lângă noi să înţeleagă viaţa şi jocul ei, bineînţeles în măsura în care vor să ştie aceste lucruri.

Important este ca noi să manifestăm iubirea şi compasiunea, să le dăm mai departe, chiar dacă cei de lângă noi nu sunt chiar aşa de deschişi să le primească. La urma urmei noi o facem pentru noi şi pentru misiunea noastră şi, la un moment-dat, dacă ei vor dori, se vor deschide.

Provocarea noastră de astăzi este în zona iubirii de Sine, unde putem primi anumite "lovituri", dar care, în realitatea, se vor dovedi benefice pentru evoluţia noastră ulterioară. Ne este greu să recunoaştem că nu ne iubim sau că încă nu ne iubim, cu toate că, zicem noi, am lucrat mult la acest aspect, numai că vieţile noastre anterioare au fost multe. 

Şi, dacă ne dăm voie să recunoaștem că mai avem de lucrat la iubirea de Sine, dar mai ales ne dăm voie să aflăm unde mai avem de lucrat, Universul ne trimite, sub formă de intuiţii, informaţiile de care avem nevoie. Numai în momentul în care vom conştientiza aceste informaţii vom face legătura cu evenimente din viaţa noastră când, din cauza neiubirii de Sine, pe care o negam, am luat anumite decizii şi am acţionat într-un anumit fel. 

Să mulţumim Universului să ne aduce, în prim-plan, din trecut, aceste blocaje în zona iubirii de Sine, pentru că avem posibilitatea să le rezolvăm şi, odată ce am înţeles implicaţiile iubirii de Sine, atunci înţelegem toate aspectele vieţii noastre şi modul în care ne raportăm la exterior, iar din acel moment viaţa noastră nu ni se mai pare misterioasă, ci începem chiar să o înţelegem.

Este o zi de echilibru, în care să ne păstrăm echilibrul între mental şi Suflet, să le facem să lucreze împreună pentru evoluţia noastră.

Dacă ne-am propus să facem ceva pentru mediul înconjurător, să organizăm vreo campanie de ecologizare sau de plantat de copaci, astăzi avem toate ingredientele pentru a fi convingători şi pentru a atrage cât mai multe persoane alături de noi.

Şi, dacă tot este vineri şi scăpăm mai devreme de la serviciu, ar fi bine să ne găsim timp şi să mergem să îmbrăţişăm un copac, să-l lăsăm să ne echilibreze şi să ne dea din energia sa, vindecându-ne, atât cât poate, din rănile emoţionale. Cu această ocazie ne consolidăm şi aura şi dăm voie Sufletului să aibă curajul să se exprime, să ne ajute să materializăm.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu