luni, 19 martie 2018

19.03.2018


Bucuria este cea care caracterizează ziua de astăzi şi ea vine să ne amintească de faptul că o putem obţine din lucruri mărunte, spontane, din orice activitate pe care o facem.

De fapt, ea vine şi ne provoacă să găsim partea frumoasă a oricărei activităţi, chiar dacă suntem nevoiţi să o facem. 

Energia aceasta a bucuriei este cea care ne dă motivaţie şi ne face să ne îndreptăm către o activitate sau alta, pentru că, de fapt, noi ne ducem pentru bucuria şi împlinirea pe care acea activitate ne-o pot aduce.

Bucuria aceasta, însă, este strict legată de iubirea de Sine şi de cât de mult ne dăm voie să o primim, cât de mult ne dăm voie să fim fericiţi, optimişti, cu chef de viaţă. Să nu uităm că tot ceea ce vine din exterior vine pe principiul rezonanţei, fie că vorbim de lucrurile bune, fie de cele mai puţin bune, iar pentru a atrage cât mai multă bucurie din exterior, este nevoie să o simţim, în primul rând, în interior.

Se zice că banii la trag tot la cei cu bani, că lucrurile bune trag tot la cei care le au. Şi este perfect adevărat, pentru că ceea ce noi avem în interior va atrage fix acel lucru din exterior. De aceea, dacă dorim mai multă bucurie în jurul nostru, atunci este nevoie să o descoperim în interiorul nostru.

Astăzi este zi de vindecare, şi, în acelaşi timp, avem şi provocare pe curaj şi pe asumarea sa. Prin crearea unei stări permanente de bucurie, reuşim să ne menţinem o vibraţie ridicată, ceea ce ne ajută să ne vindecăm mult mai rapid. Iar provocarea curajului vine tot în zona bucuriei, în sensul că putem manifesta curajul astăzi şi putem renunţa la toate acele activităţi care nu ne fac bine la toţi oamenii care nu ne sunt favorabili.

Avem nevoie de curaj pentru a recunoşte că lucrurile nu sunt aşa cum am vrea noi să fie, că este nevoie să eliminăm mai multe tipare pentru a începe să simţim bucuria.

Energia mentală de astăzi poate fi controlată fie prin rugăciune, fie folosind-o în procesul creativ. Să ne lăsăm creativitatea să iasă la suprafaţă şi să se exprime prin noi.

Să ne asumăm curajul pentru ceea ce dorim să facem şi să trecem peste comoditate astăzi, să demarăm odată. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu