vineri, 16 martie 2018

16.03.2018


Astăzi ne adunăm ideile şi le scoatem la suprafaţă, le materializăm în scris, într-un articol, un studiu, o carte, un blog etc.

Este, totodată, o zi de conectat punctele, în sensul că ideile noastre separate le strângem laolaltă şi astfel pot începe să lucreze împreună fiind mult mai consistente şi având o putere mult mai mare. În plus faptul că le scriem, ne ajută să le putem vedea mult mai bine, să le putem corecta, acolo unde este cazul. 

De asemenea, în acest fel, organizăm şi mentalul şi, prin faptul că aducem la suprafaţă aceste idei, îi luăm din putere, deoarece ideile erau ţinute doar acolo unde el le putea controla, fără a da voie să se intervină prea mult asupra lor. Îl determinăm astfel să asculte, să înveţe să coopereze, să asculte de intuiţie şi de Suflet şi să se rezume la locul pe care îl are.

Dacă suntem atenţi la intuiţia noastră, vom observa că sunt o serie de idei care vor să iasă la suprafaţă şi la care avem de lucrat. Cu acelea este bine să începem şi asupra lor este bine să ne concentrăm efortul, chiar dacă mentalul nostru are alte planuri.

Şi învăţarea este stimulată astăzi, iar dacă ne obiectivăm o să vedem că sunt domenii către care vroiam să ne îndreptăm de mult, să studiem, să aflăm lucruri noi. Important este să ne concentrăm pe câteva sau doar pe unul, pentru a nu ne risipi energia şi pentru a-l putea aprofunda mult mai bine.

Să ne amintim de aura noastră şi să o întărim, fie printr-o tehnică energetică pe care o cunoaştem, fie prin intenţie şi vizualizare. Întărindu-ne aura ne întărim capacitatea de a determina şi materializa şi suntem mult mai fermi în ceea ce vrem să facem, iar ideile noastre sunt mult mai clare. Astfel, rămânem împrăştiaţi în diferite direcţii şi proiecte, care avansează foarte încet şi avem mereu un sentiment de oboseală, iar pe o astfel de stare comoditatea se poate instala foarte rapid.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu