joi, 2 februarie 2017

02.02.2017

Dacă ieri s-a manifestat roşul din mandala sub forma violenţelor din stradă, astăzi roşul este chiar mai sus, pe nivelul doi, de unde poate influenţa mult mai bine mandala zilei.

Să avem aşadar grijă la orice formă de violenţă, care poate apărea în interiorul nostru şi să o împiedicăm din timp să se dezvolte şi să se manifeste în exterior.

Continuăm să avem un sexappeal de invidiat şi, totodată, să fim foarte carismatici.

Rugăciunea este cea care echilibrează lucrurile în mandala de astăzi. Ea vine să domolească focul de pe nivelul doi, care, odată stins nu ne mai poate împinge către manifestarea tendinţelor violente. Vine, de asemenea să sublimeze din energia sexuală acumulată, ajutând astfel organismul să scape de tensiunile interne şi să nu le mai proiecteze în exterior.
Tot rugăciunea este care ne oferă protecţie personală, ferindu-ne astfel de diferite rezonanţe de vibraţie joasă.

Ar fi de preferat să trecem peste comoditatea care însoţeşte comunicarea noastră, pentru a nu fi înţeleşi greşit sau chiar deloc. De asemenea, este bine să evităm să spunem minciuni.

Să fim atenţi cu banii şi modul în care îi cheltuim. Dacă am reuşit să identificăm greşeala pe care o facem faţă de ei, atunci putem alege să nu mai repetăm acea greșeală.


Atenţie şi la excesele culinare sau de băuturi alcoolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu