duminică, 5 februarie 2017

05.02.2017


Numai dând altora, putem face loc pentru a primi altceva în schimb. Numai transmiţând celorlalţi informaţiile pe care le avem la un anumit moment, putem face loc pentru a primi informaţii noi.

Evoluăm în fiecare zi. Învăţăm lucruri noi în fiecare zi. Şi, la anumite perioade este nevoie să dăm informaţia mai departe, să o împărtăşim şi altora. De ce? Pentru că acela este un moment al evoluţiei noastre şi informaţia de la acel nivel va rezona cu cei care au nevoie de ea.

Şi noi, mai departe, vom evolua şi iarăşi va veni momentul să dăm informaţia mai departe. Este o spirala care urcă şi la fiecare nivel este nevoie să dăm, celorlalţi, informaţia pe care o avem, tocmai pentru a putea merge mai departe, pentru a primi, în schimb, pe cea care ne duce la nivelul următor.

Este de datoria fiecăruia dintre noi să lăsăm celorlalţi informaţii despre experienţele pe care le-am avut pe drumul evoluţiei noastre, despre trăirile şi sentimentele noastre, despre provocările care ne-au apărut în cale şi cum am reuşit să trecem peste ele.

Şi ce ne poate ajuta mai mult decât scrisul, în a lăsa aceste informaţii celor care vin după noi pe drumul evoluţiei spirituale? Avem la dispoziţie cărţi prin care să ne prezentăm mesajul, dar pe unii îi apucă teama numai când aud cuvântul. Aşa că, cel mai bine, vă recomand să vă faceţi un blog în care să scrieţi toată această experienţă. Şi, cine ştie, în momentul în care s-a strâns suficientă informaţie, poate apărea chiar o carte.

Cei ce merg pe calea evoluţiei spirituale au nevoie de această informaţie, au nevoie de ghizi, iar Universul îi ghidează prin noi, aşa cum noi am fost ghidaţi de alţii. Şi spirala continuă să urce.

Întrebarea este, câţi dintre noi alegem să facem acest pas spre ghidarea celorlalţi şi să ieşim din schema "nu ştiu ce să scriu"?

Poate începem de astăzi, o zi în care este favorizată comunicarea în scris, o zi cu multă inspiraţie. Numai noi să fim deschişi şi să o primim în interiorul nostru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu