vineri, 10 februarie 2017

10.02.2017

Se anunţă o zi destul e agitată, în care avem tot felul de provocări, dar cea mai importantă dintre ele este aceea de a rămâne calmi, pentru a putea trece mai uşor peste tentaţii şi lecţii mai dure.

Este prea mult roşu, prea multă energie brută, care dacă nu este stăpânită poate "exploda" în moduri în care cu greu o putem stăpâni.

Este o zi în care este bine să ne păstrăm cumpătul şi să rămânem calmi. În acest fel vom reuşi să-i calmăm şi pe ceilalţi de lângă noi, vom reuşim să oprim şi să împiedicăm propagarea valului de tensiune şi nervozitate.

Manifestarea iubirii ne este pusă la teste, tocmai pentru a ne putea demonstra capacitatea de a o manifesta în situaţii dure şi în care lucrurile sunt total diferite de ceea ce vedem noi. Manifestând iubirea, evităm astfel să rezonăm cu situaţii de vibraţie joasă şi ne păstrăm astfel starea de echilibru interior.

Este bine să fim atenţi la activităţile pe care le facem, deoarece pericolul de a ne răni este mare, iar despre sporturi extreme nici nu poate fi vorba, decât dacă orgoliile sunt atât de mari încât îşi închipuie să nimic nu li se poate întâmpla.

O zi cu multă energie sexuală care, dacă nu este transmutată, ne poate împinge către tot felul de decizii nu prea bune, deoarece sănătatea gândirii ne poate fi afectată.
Putem să direcţionăm toată această energie sexuală către scris, către învăţat, către susţinerea activităţilor noastre, pentru că ea aduce multă vitalitate.
De asemenea, o putem sublima prin rugăciune, cu condiţia ca în rugăciune să ne implicăm cu tot sufletul.

Ziua este favorabilă scrisului şi învăţării de lucruri noi, de acumulat noi cunoştinţe. Pe de o parte, este important să evităm lenea de a scrie, iar pe de altă parte, să evităm minciuna şi manipularea în ceea ce scriem.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu