sâmbătă, 25 februarie 2017

25.02.2017

După cele petrecute în ultima săptămână a sosit şi momentul unei bine-meritate "relaxări spirituale". 

Este un moment care ne aduce bucurie pentru că, după o perioadă în care am fost debusolaţi total, în care am avut de multe ori percepţia că suntem pierduţi, că nu înţelegeam ce se întâmplă cu noi, iată că simţim că Universul este din nou alături de noi şi ne ghidează aşa cum o face mereu. 

El, Universul, a fost alături de noi şi în săptămâna care a trecut numai că ni s-a cerut să "ieşim la tablă" şi să răspundem la întrebări, să arătăm ceea ce am învăţat până acum şi să observăm lucrurile pe care le mai avem de învăţat.

Aşa că, dacă în trecut am folosit sau nu astfel de configuraţi pentru a comunica cu Universul, astăzi o vom face mai mult ca oricând, pentru că era revederea pe care o aşteptam.

Este un motiv în plus să ne lăsăm liberi în comunicarea cu Universul, să primim mesajele detaşat şi fără a le filtra prin mentalul nostru, care va încerca să "decodifice" mesajele primite prin nivelul de cunoaştere pe care îl are şi se va strădui să le găsească explicaţii prin prisma propriilor tipare.

Să ne lăsăm, aşadar, intuiţia să ne ghideze şi să cerem explicaţii suplimentare acolo unde nu înţelegem.

Atenţie la provocările pe care le putem avea pe comunicare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu