sâmbătă, 11 februarie 2017

11.02.2017

Din punct de vedere astronomic, ziua a început cu o eclipsă de lună. 

Aşa cum, după fiecare eclipsă, Luna ni se pare mai strălucitoare, astăzi Universul ne expune unei vibraţii care vine să scoată la suprafaţă, într-un fel, strălucirea din noi, să ne ajute să ne manifestăm la adevărata noastră valoare.

Este un moment foarte bun de introspecţie şi de reflectare la cine suntem noi cu adevărat, la ceea ce ne defineşte pe noi, un moment în care ne clarificăm, într-un fel, propria identitate şi ne acceptăm aşa cum suntem. Un moment în care înţelegem că avem de învăţat din orice situaţie şi că totul ni se întâmplă cu un motiv bine stabilit, că face parte din programul nostru de creştere, noi putând să variem intensitatea cu care se manifestă, în funcţie de cât de mult acceptăm sau ne opunem acelui lucru.

Chiar dacă nu ne facem timp de meditat, cumva în momentele de linişte tot vom reflecta la diferitele situaţii pe care le-am trăit, înţelegând astfel ceea ce ni s-a întâmplat şi făcând, în final, conexiuni care ne ajută să trecem la următorul nivel.

Toată această analiză este bine să se facă cu iubire, în primul rând faţă de noi înşine, pentru că altfel riscăm să ratăm momentul şi să ne urâm în continuare pentru greşeli care, în final, ne-au ajutat să creştem. Aşa că este bine să lăsăm garda jos faţă de propria persoană, să ne acceptăm aşa cum suntem şi să înţelegem ce parte din noi are nevoie de vindecare.

Este un moment în care minciuna faţă de noi înşine nu-şi mai are rost, fiind necesar să aducem adevărul în faţă, să ne privim în lumina acestui adevăr. 

Este posibil ca unii dintre noi, pentru a face această analiză, să se retragă undeva mai departe, să stea singuri câteva zile, ceea ce este un lucru normal.

Pe de altă parte, astăzi este o zi în care chiar ne dorim să fim carismatici, în care dorim să ne manifestăm din plin sexappeal-ul, pentru că simţim că merităm şi că este momentul în care să prezentăm şi celorlalţi această imagine a noastră. Chiar şi vestimentaţia va fi aleasă pentru a pune în evidenţă această ieşire a noastră "din eclipsă" într-un mod mult mai luminos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu