marți, 14 februarie 2017

14.02.2017


Fie că o sărbătorim sau nu, Ziua Sfântului Valentin este marcată, anul acesta, de vibraţia iubirii.

Este o zi în care suntem mult mai tentaţi să manifestăm iubirea, faţă de o persoană, faţă natură sau chiar faţă un animal, fiecare după ce anume simte că iubeşte cu adevărat. De aceea, este o zi în care suntem mult mai afectuoşi cu cei din jur, dar şi o zi în care ne apreciam mai mult, ne valorizăm mai mult şi în care nu-i lăsăm pe ceilalţi să ne spună unde cred ei că ne este locul. Mai degrabă ni-l cerem noi, pentru că stima de sine este destul de ridicată astăzi.

Totodată, este o zi în care vorbim celorlalţi despre iubire, în care îi învăţăm pe alţii ce este iubirea, dar mai ales cum să se deschidă în faţa ei, pentru că suntem aşa de fericiţi de starea pe care o avem, încât considerăm absolut normal ca şi ceilalţi să se bucure de ea. Important este ca vorbele noastre să pornească din inimă, să nu fie doar cuvinte goale, pentru să altfel vom fi consideraţi doar nişte demagogi.

Suntem tentaţi să lenevim, să amânăm lucrurile, însă există pericolul ca, la un moment-dat, toate aceste lucruri amânate să-şi ceară rezolvarea în acelaşi timp ceea ce va duce la o suprasolicitare a noastră.

Energia sexuală se cere transmutată astăzi, iar acest lucru presupune depăşirea unor vechi credinţe limitative pe care le avem referitoare la sexualitate şi la utilizarea tehnicilor de Tantra.

Să fim atenţi la cât de mult vorbim astăzi, pentru a nu deveni plictisitori.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu