luni, 20 februarie 2017

20.02.2017


La câtă energie mentală este în mandala de astăzi, putem avea sclipiri de geniu ... sau nu. 

Este o zi în care îi putem uimi pe ceilalţi cu inteligenţa noastră, cu ideile noastre revoluţionare care aduc rezolvări la unele lucruri care nu mai evoluau de mult, mai ales dacă suntem implicaţi în diverse proiecte.
Este posibil să ne trezim cu persoane care se îndrăgostesc de mintea noastră, de felul nostru de a gândi.

Creativitatea este la un nivel ridicat şi ideile ne vin automat, mai ales dacă nu le căutăm în mod concentrat ci ne relaxăm şi le lăsăm să vină.

De la design de modă, până la fizică nucleară, putem avea idei care pot aduce salturi calitative în cercetare şi soluţii mult mai uşoare de rezolvare a lucrurilor.

Pentru cei care nu-şi angrenează mintea într-un proces creativ, este bine să fie atenţi la gândirea lor şi la direcţiile în care emit gânduri, pentru că mintea lor, nefocalizată pe ceva creativ, poate crea tot felul de scenarii fanteziste, le poate crea falsa impresie că tot ceea ce spun ei este corect şi că dreptatea este numai a lor. Să fie atenţi la sănătatea gândirii, pentru că tiparele în care lucrează mintea lor se pot accentua mult astăzi.

În privinţa rugăciunii, dacă depăşim starea de comoditate, reuşim să o practicăm cu succes, mai ales dacă vom coborî în inimă şi ne vom rugăm de acolo.

Ar fi bine să evităm minciuna, pentru că vom fi prinşi destul de repede. 


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu