marți, 21 februarie 2017

21.02.2017

Sunt zile în care nu toate lucrurile ne ies aşa cum ne-am dori noi şi atunci avem impresia că Universul conspiră împotriva noastră. Dar poate că acesta este un lucru bun, deoarece mai mult ca sigur, ceea ce ne doream noi nu era în realitate cel mai bun pentru noi, ci pentru ego-ul nostru.

Aşa că astăzi, dacă nu ne ies toate lucrurile aşa cum le-am planificat, ar fi bine să ne aşezăm un pic, să tragem aer în piept, chiar de mai multe ori, şi să observăm imaginea de ansamblu a situaţiei şi atunci este posibil să înţelegem de ce anume ne protejează Universul.

Avem tendinţa să ne mâhnim din nimic, să ne aprindem repede din lucruri mărunte şi să ne murdărim sufletul cu supărările nostre. De asemenea, avem tendinţa de a curs stărilor de nervozitate, de a ne manifesta violent atât fizic, cât şi verbal. Vom fi tentaţi să ne supărăm pe noi, să ne criticăm, făcându-ne astfel mai mult rău. Nici nu mai este nevoie să ne facă alţii rău. Este mai mult decât suficient ceea ce ne facem noi înşine.

Totodată, putem da dovadă de încăpăţânare prostească, numai de dragul de a avea dreptate, de a arăta celorlalţi că este ca noi. 

Avem şi o soluţie la toate aceste tendinţe, anume să rămânem centraţi în rugăciune şi în afirmaţii pozitive. Numai aşa putem să menţinem un nivel ridicat de vibraţie şi să evităm coborârea în zonele de vibraţie joasă, care pot rezona cu lecţii mai dure.

Să fim atenţi la impulsurile sexuale, să evităm exacerbarea lor, să le transmutăm prin rugăciune dacă simţim că nu le putem controla sau sublima.

De asemenea, să fim atenţi la lecţiile pe care le primim în zona banilor. Să ne străduim să ieşim din tiparele de sărăcie şi să învăţăm să ne bucurăm de bani şi de ceea ce pot face ei pentru noi şi pentru evoluţia noastră. Să-i privim, mai degrabă ca un partener şi nu ca un duşman.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu