luni, 27 februarie 2017

27.02.2017

Avem o zi plină de daruri, de energii care vin să ajute pe mai multe planuri, ceea ce ne permite să ne manifestăm în mai multe direcţii. Important este ca noi să valorificăm aceste aspecte pozitive şi să le sincronizăm astfel încât să obţinem cât mai mult posibil de la această zi. Asta dacă dorim bineînţeles.

Ne putem ocupa de artă, de frumos, de a surprinde realitatea prin prisma propriilor noastre vederi. 
Cu ajutorul artei putem vindeca, putem ajunge la sufletele celorlalţi şi putem astfel determina schimbarea de care au nevoie ca să se ridice.

Tot o artă poate fi şi felul în care ne prezentăm în faţa celorlalţi, pentru că astăzi ne place să jucăm roluri, suntem actori şi vrem să scoatem în faţă o altă latură a noastră, pe care nu toţi o cunosc. Vrem să fim şarmanţi, dar mai ales seducători şi o facem mai ales de dragul jocului, pentru a ne demonstra că putem să mai întoarcem capete pe stradă sau că putem duce un joc de-a şoarecele şi pisica, numai că, de data aceasta, noi vrem să fim pisica.

Energia sexuală este puternică, iar prin atitudinea noastră putem transmite semnale celorlalţi, aşa că să nu ne mirăm dacă primim tot felul de invitaţii. Ne putem folosi de tehnicile de Tantra pentru a o transmuta ... cu partener sau fără.

Rugăciunea vine să ne calmeze impulsurile sexuale, să ne ajute să sublimăm această energie. Însă şi rugăciunea are provocările ei astăzi, existând tentaţii să nu o practicăm.

Mentalul ne poate fi aliat, logica funcţionând foarte bine astăzi, cu condiţia să nu vrem să explicăm logic ceea ce nu poate fi explicat şi să ne ferim de scenarită.

Per ansamblu, este o zi de bucurie, de joc, de veselie, bineînţeles dacă alegem să o trăim în acest sens.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu