joi, 23 februarie 2017

23.02.2017


O altă zi plină de vitalitate, în care parcă nu avem stare dacă nu facem ceva, dacă nu ne implicăm într-o activitate. Avem impresia că dacă stăm liniştiţi câteva minute, pierdem timpul şi neapărat trebuie să "meşterim" ceva.

Pe de o parte este bine pentru că nu cedăm lenei, deşi în ultima perioadă, de la atâta roşu, lenea nu a mai avut curaj să se arate, dar pe de altă parte agitaţia aceasta continuă pe care ne-o impunem ne duce automat la oboseală şi surmenaj, mai ales că nu ne dăm voie nici să ne odihnim corespunzător, nici să ne relaxăm prin meditaţie. Avem, din păcate, un comportament de genul "musca fără cap", alergând în toate direcţiile. Dacă nu ne adunăm forţele şi gândurile, riscăm să începem multe lucruri şi să nu terminăm niciunul şi vedem cum trece ziua fără să fii făcut ceva concret.

Aşa că cel mai bine este să ne concentrăm pe ceea ce putem face cel mai bine sau, dacă tot suntem indecişi, pe ceea ce avem efectiv chef să facem, pentru că pe acel lucru îl vom duce la bun sfârşit.
De asemenea, putem direcţiona această vitalitate către scris, mai ales că avem multe idei, care se îngrămădesc să iasă cât mai în faţă.

Iar în toată această agitaţie internă a noastră, este foarte important să nu uităm să ne iubim pe noi înşine, să ne ajutăm să trecem peste această perioadă şi să ne oferim un moment de respiro. Avem tendinţa de a ne acuza că nu suntem suficient de buni, de eficienţi, că nu suntem în stare să facem faţă provocărilor, numai că uităm să vedem că provocările nu există de fapt în forma pe care o percepem noi, ele fiind doar invenţia ego-ului nostru care, dacă nu se agită, nu simte că trăieşte.

Pentru cei care vor copii, pot să-şi direcţioneze vitalitatea către acest scop. 

Aşadar, este momentul să ne relaxăm şi să dăm energie doar acelor lucruri care contează cu adevărat.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu