vineri, 17 februarie 2017

17.02.2017

O parte din încărcătura energetică a zilei de ieri se repetă şi astăzi, numai că într-o manieră mult mai uşoară.

Iubirea este cea care a venit să calmeze focul, să aducă echilibrul acolo unde lucrurile se dezechilibraseră, să aducă linişte acolo unde era furtună, să aducă armonie şi compasiune acolo unde era ură.

O zi în care iubirea se simte plenar, atât la nivel fizic, trupesc, cât şi la nivel sufletesc, manifestându-se armonios, mai ales că energia sexuală se transmută, astăzi, în iubire.

Este o zi a lucrurilor spuse din inimă, a adevărului, în care avem putere mai mare de convingere, în care cuvintele noastre, spuse la momentul potrivit şi persoanelor potrivite, pot aduce schimbări în bine celor ce le aud, pot modela personalităţi şi pot schimba, în bine, comportamentele oamenilor.

Religia este cea care este pusă la îndoială astăzi, de aceea este bine să ne ferim să judecăm atât propria religie şi pe slujitorii ei, cât şi celelalte religii, indiferent de cât de diferite ni se par, pentru că, judecându-le, judecăm automat şi pe cei care s-au născut în interiorul lor, iar aceștia au şi ei lecţiile lor de învăţat.

Să evităm să folosim minciuna şi să fim atenţi să nu ne izolăm de ceilalţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu