joi, 16 februarie 2017

16.02.2017

O stea roşie ca o pecete este pusă peste această zi. 
Roşul reprezintă forţa creatoare, vitalitate, naşterea, dar totodată reprezintă şi forţa brută, pericolul, focul care ne poate face rău.

Avem o zi cu o energie mai dură, cu lecţii de viaţă primite mai dur şi cumva "pe repede înainte". Dacă ajungem să avem astfel de lecţii înseamnă că, atunci când Universul a dorit să ne înveţe, noi ne-am pus "dopuri în urechi" şi n-am vrut să ascultăm. Putem însă primi cu responsabilitate aceste lecţii, acceptându-le aşa cum vin şi atunci, cu siguranţă, vom diminua impactul pe care ele îl pot avea asupra noastră.

Nu toţi se vor confrunta cu aceste lecţii, pentru că este posibil ca unii să le fi învăţat deja.


Oricum ar fi, este important să fim atenţi la tot ceea ce facem, să amânăm cu o zi, dacă se poate, activităţile din care era posibil să ne rănim, să evităm sporturile mai dure şi pe cele extreme.

Este o zi cu multă energie sexuală, cu tentaţii de natură sexuală, aşa că dacă brusc şi dintr-o dată vă simţiţi atraşi de o persoană care, până în acel moment, nu v-a trezit interesul, ar fi bine să vă duceţi să vă daţi cu puţină apă rece pe faţă şi să vă răcoriţi. Şi un duş rece merge. Astfel puteţi evita a da curs unei tentaţii pe care cu siguranţă, în ziua următoare, când vă veţi trezi, o veţi regreta.

Avem tendinţa de a ne folosi de şarm şi de sexappeal pentru a fi adevăraţi cuceritori, iar tentaţia de a folosi manipularea pentru a obţine favoruri de natură sexuală este una mare.

De asemenea, este o zi cu vitalitate, mai ales pentru cei care au învăţat cum să transforme această vibraţie reprezentată de roşu în energie cu care pun în mişcare diferitele activităţi desfăşurate.

Cei care vor să diminueze impactul mai dur al acestei zile pot folosi rugăciunea, pentru că totuşi, centrul mandalei are deschidere către rugăciune. Astfel pot fi sublimate atât energia sexuală, cât şi tendinţele noastre violente. De asemenea, practicarea meditaţiei vine să ne facă să înţelegem motivele pentru care din interiorul nostru ies la suprafaţă tot felul de frustrări, ajutându-ne totodată, să trecem peste ele.

Atenţie la manifestarea sentimentelor de ură! Să nu uităm că coborâm cât mai des în inimă astăzi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu