marți, 7 februarie 2017

07.02.2017

Sunt momente în viaţa noastră când preferăm, pentru o perioadă mai mare sau mai mică, să fim singuri, să ne retragem departe de agitaţia cotidiană şi să ne facem ordine în gânduri, sentimente, planuri de viitor etc.

Avem nevoie de linişte pentru a asculta ghidarea Universului, ceea ce ne transmite.
Mai ales după ziua de ieri, avem nevoie să ne retragem într-un loc al nostru şi să decantăm mesajele primite, să le integrăm în planurile noastre.

Este o zi de "pustnicie", de solitudine, de rugăciune. 
În special energia rugăciunii vine astăzi să ne scoată în evidenţă acele aspecte la care mai avem de lucrat, de îndepărtat acele tipare de care ne-am agăţat şi pe care le-am transformat în "cârje", crezând că numai aşa putem ajunge la mântuire.

Este, poate, momentul să trecem la rugăciunea spusă din inimă, cu cuvintele noastre. Acea rugăciune cu care rezonăm şi la rostirea căreia simţim bucurie, simţim cum sufletul devine mai uşor. De asemenea, este un bun prilej să mulţumim cât mai mult prin rugăciunile pe care le spunem, stabilind astfel o relaţie direct cu Dumnezeu.

Este, de asemene, un moment bun pentru a stabili o punte de legătură între rugăciune şi celelalte tehnici pe care le folosim şi să înţelegem că ele sunt complementare, că nu se exclud, ajutându-ne, în final, în evoluţia noastră spirituală.

Să evităm minciuna astăzi, dar să fim atenţi şi la dezechilibrele din procesul de comunicare. Pe de o parte putem fi foarte tăcuţi atunci când este momentul să vorbim, iar pe de altă parte putem fi foarte vorbăreţi, reuşind astfel să-i enervăm pe toţi cei din jurul nostru.

Dacă reuşim să trecem peste primul impuls care ne vine, acela de a amâna orice activitate, vom avea o zi plină de mişcare, în care, dacă ne mişcăm, reuşim să facem şi bani. 

Este o zi în care protecţia ne vine din cunoaşterea noastră, din informaţiile pe care le deţinem.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu