joi, 9 februarie 2017

09.02.2017


Avem puterea de a coborî în inimă astăzi, iar de acolo putem vorbi celorlalţi despre iubire şi compasiune. 

Atâta timp cât vom vorbi din sufletul nostru, vom fi ascultaţi, iar îndemnurile pe care le dăm sunt bine recepţionate şi aplicate de către cei care ne ascultă.

Comunicarea cu Universul este foarte puternică astăzi, chiar dacă vom avea tot felul de provocări care să ne îndepărteze de ea. 

De asemenea, puterea noastră de rugăciune este foarte mare mai ales dacă se face din interiorul inimii, dacă punem emoţie în rugăciunea noastră. Până la urmă puterea unei rugăciuni este dată de capacitatea noastră de a manifesta iubirea faţă de Univers prin rugăciunile pe care i le adresăm, o iubire necondiţionată şi sinceră, aşa cum este şi cea pe care Universul ne-o trimite mereu. De aceea, în contextul acestei iubiri, rugăciunea de mulţumire este mult mai eficientă deoarece prin mulţumire ne arătăm recunoştinţa, chiar dacă acel lucru sau situaţie, pentru care ne rugăm, nu s-a concretizat încă.

Avem în faţă o zi excelentă pentru scris, cu condiţia să sărim peste comoditate, peste lene, deoarece comunicarea foarte bună cu Universul ne aduce informaţii din dimensiunile superioare, pe care mintea conştientă, în limitarea sa, nu le poate produce. 


Să fim atenţi la minciuni, la manipulări, dar mai ales să evităm să le facem noi.

Să rămânem, aşadar, centraţi în iubire, dar mai ales să ne iubim pe noi înșine, chiar dacă avem tot felul de motive să nu o facem. Să nu lăsăm ego-ul să ne controleze ţinându-ne într-o stare de mulţumire permanentă referitor la propria persoană.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu