duminică, 19 februarie 2017

19.02.2017

Zi de scris poveşti. Avem tendinţa de a ne retrage într-un loc al nostru şi e a face ceva ce n-am mai făcut de mult, să scriem în jurnal. Vrem cumva să evadăm din realitate şi să ne întoarcem în vremurile în care îi împărtăşeam jurnalului toate trăirile noastre, toate sentimentele pe care le aveam şi pe care nu le putem spune altora.

Cu siguranţă ceea ce vom scrie acum este mult diferit faţă de ceea ce scriam atunci, dar acţiunea în sine şi retragerea într-un loc numai al nostru, ne amintesc de acea perioadă, de siguranţa şi libertatea pe care simţeam că le avem. Este un moment bun pentru a reîncepe să scriem, pentru că scrisul este ca mersul pe bicicletă - nu se uită niciodată, chiar dacă noi, în marşul nostru către maturizare, am uitat de el, în schimb nu am uitat cum ne simţeam atunci când scriam şi vrem astfel să retrăim, în prezent, sentimentele de atunci.

Povestea vieţii noastre aşteaptă să fie scrisă şi să ajungă şi la ceilalţi ca o sursă de inspiraţie, de regăsire în acele situaţii, sentimente şi trăiri. Ar fi bine ca această poveste să fie cât mai apropiată de adevăr, să o "înflorim" cât mai puţin posibil sau chiar deloc.

Este, totodată, o zi în care să învăţăm să ne relaxăm, să ne redobândim starea de linişte, de calm şi de bine. Învăţăm astfel să ne reiubim pe noi înşine şi să ne apreciam la adevărata noastră valoare.

De asemenea, este o zi foarte bună pentru a învăţa transmutarea energiei energiei sexuale în cuplu, pentru a ne reaminti plăcerea atingerilor fizice, dar mai ales a ne reaminti să dăm partenerului iubire şi să învăţăm să primim iubire de la el.

Meditaţia ne ajută astăzi să comunicăm foarte bine cu Universul, ferindu-ne astfel de lecţii mai dure şi tot felul de accidente. Aşa că ar fi bine să ne ascultăm intuiţia şi să rămânem cât mai liniştiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu