miercuri, 8 februarie 2017

08.02.2017

Multă vindecare se prefigurează pentru ziua de astăzi. Fie că este vorba de vindecare la nivelul fizic sau energetic, energia vindecătoare este aşa de prezentă în mandala de astăzi, încât numai cine nu doreşte nu se vindecă.

Foarte bune vor fi astăzi vindecările energetice, pentru că primim atât ghidare, cât şi un flux energetic din partea Universului. Important este să le lăsăm să curgă prin noi către cei care au nevoie să se vindece.
Totodată, putem să folosim şi rugăciunea pentru a obţine vindecarea.

Este bine să facem mişcare astăzi, să rezolvăm lucrurile pe care le-am tot amânat, să ne întâlnim cu oamenii care ne aşteaptă de ceva timp ca să ne revadă, să luăm deciziile de afaceri pe care nu ne încumetăm să le luăm. Numai aşa vom trece peste comoditate, peste lene, peste amânare.

Este momentul să începem să ne organizăm mult mai bine viaţa noastră, să ne facem un program pe care să-l şi respectăm, să ne stabilim obiective şi să decidem noi ce avem de făcut, pentru că altfel vor decide alţii pentru noi şi nu o să ne placă.

Este o zi în care avem chef de gătit, în care dorim să facem noi mâncare pentru ceilalţi, dar şi să ne răsfăţăm cu ceva bun pentru noi.

De asemenea, este o zi în care ne putem exprima foarte bine prin artă, cu condiţia să ascultăm mesajele care ne vin din partea Universului.

Este bine să evităm abuzurile culinare, dar şi cele legate de băutură.

Este o zi în care ni se cere să fim atenţi la comportamentul pe care îl avem în preajma banilor, la sentimentele pe care le avem la adresa lor. Poate este momentul să conştientizăm că şi ei sunt tot o energie şi tot de la Dumnezeu vin.

Să fim atenţi la tendinţele violente, dar şi la impulsurile sexuale!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu