vineri, 3 februarie 2017

03.02.2017

Cât de mult ne place să comunicăm? Când am spus ultima dată ceea ce doream să spunem cu adevărat? Cât de des spunem adevărul? Cât de mult îi ajutăm pe ceilalţi cu ceea ce spunem? Cât de mult ne bazăm pe intuiţie în procesul de comunicare?

Astăzi este un moment favorabil să spunem lucrurilor pe nume şi să nu ne mai ascundem după tot felul de pretexte.

Este timpul să fim fermi în ceea ce spunem, iar acest lucru va face să fim ascultați de ceilalţi. Important este ca ceea ce transmitem să o facem din tot sufletul şi într-o manieră în care nu plictisim cu vorbitul excesiv.

De asemenea, pentru a avea succes în comunicare, este important să ascultăm ghidarea Universului, să ne relaxăm şi să dăm voie informaţiei să vină în interiorul nostru, pentru a o putea transmite mai departe celor care au nevoie de ea.

Este o zi cu provocări pentru cei care au de învăţat să vorbească în public şi care fug sistematic de acest lucru. Este posibil să fie puşi în situaţia de a se adresa oamenilor, fără a putea fugi de această sarcină.

De asemenea, este o zi cu provocări şi pentru cei care s-au închis în ei, care nu vor să mai comunice cu ceilalţi, care nu se mai iubesc pe ei dar nici pe cei din jur, deoarece este o zi cu  multă iubire de manifestat, cu multă compasiune.

Să lăsăm aşadar iubirea să ne învăluie, să o lăsăm să intre în interiorul nostru şi, mai departe să o dăm şi celor care nu ştiu să o manifeste.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu