vineri, 24 februarie 2017

24.02.2017


Dragobetele ne aduce astăzi inspiraţie la scris, aşa că nu avem niciun motiv pentru care să nu scriem, persoanei iubite, mesaje de dragoste.

Am lăsat în urmă toată agitaţia din ultimele zile, mai ales că nu ştiam cum să reacţionăm la ceea ce se întâmpla, iar acum ne putem relaxa, punând pe hârtie sau în calculator impresiile noastre.

Cu siguranţă, ultimele săptămâni au adus schimbări la nivelul conştiinţei, a modului în care privim lucrurile şi o modului în care acţionăm şi acum este momentul să împărtăşim şi cu ceilalţi experienţa trăită.

Scrisul ne poate ajuta să ne punem în ordine ideile, dar mai ales să eliberăm toate aceste sentimente şi trăiri pe care le-am avut în ultima perioadă. Important este să ne lăsăm deschişi şi Universul va transmite prin noi, ceea ce ceilalţi au nevoie să afle, dar ne va ajuta, totodată şi pe noi să integrăm experienţele trăite, dar şi să ne vindecăm.

Mentalul nostru este pe val astăzi şi ar fi bine să-l folosim concret la rezolvarea diverselor sarcini, pentru învăţarea de lucruri noi şi să nu-l lăsăm să "umble" anapoda din scenariu în scenariu, să-şi consume energia inutil.
De asemenea, este bine să evităm comportamentele bazate pe orgoliu.

Mişcarea este şi ea la cote înalte şi ar fi bine să profităm de această ocazie pentru rezolvarea acelor lucruri pe care le-am tot amânat.

Să fim atenţi cu minciuna şi să ne străduim să spunem adevărul!

Să fim atenţi şi la cât vorbim astăzi şi să nu-i plictisim pe cei din jur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu