vineri, 1 decembrie 2017

1.12.2017


Decembrie începe cu clarificări, încă prin zi. Universul vine să ne arate unde avem blocaje în a comunica cu El, ce anume din interiorul nostru ne ţine departe de a face voia lui Dumnezeu, ce neiertări mai avem la adresa Divinităţii. 

Toate aceste se întâmplă tocmai pentru a conştientiza că aceste lucruri ne ţin departe de misiunea noastră şi de sprijinul pe care Universul ni-l, dar pe care noi refuzăm să-l primim. 

Dumnezeu nu are cum să se supere pe noi, pentru că ne iubeşte necondiţionat, însă noi avem o problemă de a ne întoarce la el, a-L ierta, de fapt de a ne ierta. Sunt foarte puţini oamenii pe planeta aceasta care să nu fie supăraţi pe Divinitate, care să aibă o relaţie deschisă şi productivă cu Universul. Noi, tocmai din cauza acestor neiertări pe care le avem nu ne dăm voie să avem acces complet la energia Universală, la ghidarea Divină şi astfel nu putem duce la bun sfârşit misiunea noastră sau o realizăm însă nu la capacitatea maximă posibilă, aşa cum un examen se poate lua şi cu nota 5, dar şi cu nota 10. De noi depinde cât este de mare.

Nu întotdeauna spiritele primesc cu bucurie o astfel de discuţie pe care Universul o poartă cu noi, pentru că, dintr-o dată li se ia obiectul supărării şi nu mai pot da vina pe Divinitate pentru lucrurile pe care nu le-au făcut. 

Pentru cine vrea să înţeleagă, în schimb, poate fi un moment de revelaţie, de găsire a piesei lipsă fără de care puzzle-ul nu este complet. Să ne deschidem, aşadar, sufletul şi să primim cu bucurie toate aceste informaţii care ne vin, să mulţumim pentru lumina pe care o aduc  diferitelor aspecte ale vieţii noastre.

Mişcarea este un alt element important al începutului de lună, dar mai ales provocările pe care le avem a nu o manifesta.


Contextul lunii Decembrie

Chiar dacă Decembrie nu are o structură aşa de unitară precum noiembrie, este bine să ştim elementele care o caracterizează tocmai pentru a ştii cum să lucrăm cu ele.

Provocarea noastră pentru această lună este legată, în primul rând, de mintea pozitivă, de modul în care reuşim să o menţinem în această zonă şi să evităm coborârea ei în zona negativităţii şi descurajării care, automat, ne duce în zonele cu vibraţie joasă. Să fim atenţi la ce gândim, dar mai ales la scenariile mentale către care alunecăm.

Menţinând mentalul în zona pozitivă, putem cu uşurinţă să-l ridicăm în zona neutră, pentru că mentalul neutru, cel care ştie şi ce este bine şi ce este rău, este sprijinul nostru pe parcursul acestei luni. O minte pozitivă, cu atât mai mult una neutră, ajută sufletul să se manifeste şi să ne exprime.

Dacă ne-am propus să scriem o carte sau un studiu, următoarele două luni, ne sprijină în acest sens, aşa că ar fi bine să începem, tocmai pentru a beneficia cât mai mult de această energie.

De asemenea, pe parcursul acestei luni vom fi mult mai carismatici, mult mai şarmanţi, aşa că ar fi bine să ne decidem cu ce scop jucăm acest rol, pur şi simplu pentru a ne juca, fără a ţine cont de consecinţe sau intenţiile noastre sunt mai serioase? Ideea este că nu ne putem plânge că ceilalţi au înțeles greşit mesajele noastre, pentru că noi am lăsat aceste mesaje să fie aşa. Atenţie, de asemenea, la manipulare şi minciună, pentru că există tentaţia!

Va fi multă vitalitate pe parcursul acestei luni, de aceea este bine să ştim cum o folosim şi să nu o lăsăm să băltească. Cu cât o folosim mai bine cu atât vom putea determina mai mult. Cine are în plan conceperea unui copil, poate fi sprijinit de această energie creatoare.

Comunicarea verbală are provocările ei în această lună, de aceea o putem folosi, cu mai mult succes, pe cea scrisă.

Să fim atenţi şi la mesajele pe care le primim în privinţa relaţiei cu banii.

Să ne bucurăm de magia lui Decembrie şi să lăsăm poveştile să fie prezente în viaţa noastră. Cine ştie, poate scriem şi noi una.
 
Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu