marți, 26 decembrie 2017

26.12.2017 

Comunicarea stă astăzi în centrul preocupărilor noastre. Suntem vorbăreți și cu voie bună. Vrem să relaționăm cu ceilalți și putem sa ne facem noi prieteni. 

Astăzi este o zi foarte bună pentru a preda, pentru a-i învăța pe ceilalți, cu condiția să ne placă ceea ce facem, adică să o facem cu pasiune și să punem suflet. Dacă aceste condiții sunt întrunite, avem ca bonus și sprijinul Universului, de aceea este nevoie să fim atenți la mesajele pe care le primim și pe care le avem de transmis. 

Creativitatea sufletului nostru se exprimă, astăzi, mult mai bine, prin ceea ce spunem, prin cuvintele pe care le rostim. Putem spune poveşti frumoase şi motivante, poveşti în care ceilalţi să se regăsească şi să înţeleagă ceea ce au de schimbat la ei. De aceea, astăzi, putem fi foarte buni consilieri, deoarece empatizăm cu ceilalți mult mai bine, ne putem conecta mai bine cu Sufletul lor și le putem simți problemele pe care le au acolo. 

De asemenea, astăzi ne exprimăm curajul prin cuvinte, în sensul că spunem lucrurilor pe nume, spunem acele lucruri pe care le aveam de spus de mult. Este important să le spunem cu fermitate, dar fără să ne enervăm. Cu această ocazie ne eliberăm atât pe noi cât și pe cei cărora aveam să le spunem ceva şi pe care îi consideram vinovaţi de, pe drept sau pe nedrept, de ceea ce ni s-a întâmplat.

Avantajul comunicării în general este acela că eliberează tensiunile dintre oameni, aducând echilibrul ţi ajutându-i să se armonizeze.

Este foarte important să ne păstrăm mintea în zona pozitivă astăzi, să vedem partea frumoasă a lucrurilor și ne păstrăm optimismul, dând astfel voie sufletului să se manifeste şi să se exprime mai bine.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu