miercuri, 27 decembrie 2017

27.12.2017

Dacă astăzi suntem cumva confuzi şi ni se pare că lucrurile nu sunt aşa cum suntem noi obişnuiţi, este doar o iluzie. 

Să căutăm să ne găsim echilibrul, dar mai ales să nu ne lăsăm învăluiți în această iluzie, să nu lăsăm teama să ne cuprindă şi să ne conducă.

Este o zi în care rosul din centrul mandalei vine şi accentuează tot ceea ce nu am înţeles până acum şi creează impresia că ne va fi foarte greu să răzbim, că nu vom reuşi să înţelegem niciodată.

Rezolvarea acestei iluzii, demontarea ei, se face prin rugăciune, prin autocontrol mental şi schimbarea stării interioare către una plină de optimism şi bucurie. În acel moment o să vedem că încep să apară şi răspunsuri, începem să vedem soluţii şi totul în jurul nostru capătă sens.

Numai după ce am reuşit să dăm la o parte acest văl, vom reuşi să folosim, la adevărata sa intensitate, vitalitatea pe care ziua de astăzi ne-o pune la dispoziţie şi, având mintea limpede, vom reuşi să o direcţionăm către acele planuri şi direcţii în care dorim să construim ceva. 

Chiar dacă este sfârşit de an şi, teoretic, perioadă de bilanţ, este totodată o bună perioadă de pus bazele unor noi proiecte, chiar dacă doar le scriem pe hârtie. Este un început şi dacă ştim să folosim vitalitatea de astăzi, putem să-i dăm putere, să-i dăm viaţă.

Astăzi este şi despre scris, aşa că este un bun prilej să punem pe hârtie gândurile noastre  şi, cât mai detaliat planurile noastre pentru anul viitor sau pentru anii viitori. Într-o carte despre planuri de afaceri (din păcate nu-mi amintesc acum nici cartea şi nici autorul) scria că "... dacă nu eşti în stare să cobori un plan de afaceri din cap, pe hârtie, atunci cu siguranţă nu-l vei putea pune în practică". Dacă are dreptate sau nu, rămâne la latitudinea fiecăruia.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu