miercuri, 20 decembrie 2017

20.12.2017


Spuneam în urmă cu ceva timp că suntem într-un ciclu de 40 de zile între 26 noiembrie şi 6 ianuarie, un ciclu cu învăţare rapidă, dacă suntem deschişi să acceptăm informaţia şi să o folosim spre binele nostru şi al celorlalţi. 

Şi, cum Universul este un manager competent, îşi supraveghează atent munca şi rezultatele, astfel că, în acest interval de 40 de zile există patru perioade în care comunică mai pregnant cu noi, în care vine să ne deschidă către informaţie şi să ne arate blocajele pe care le avem şi care ne împiedică să integrăm informația, care ne împiedică să evoluăm. 

Astăzi facem bilanţul ultimelor cinci zile, dar mai ales punem cap la cap informaţiile pe care le-am primit. De aceea, este nevoie să ajutăm comunicarea cu Universul cu o stare meditativă sau de rugăciunea, pentru că în astfel de moment reuşim să ne ridicăm deasupra mentalului nostru şi să înţelegem lucrurile prin prisma conştiinţei.

Astăzi avem ca provocarea întoarcerea către noi, de aceea este nevoie să ne conectăm şi să stăm de vorbă cu Sinele nostru, cu subconştientul şi să menţinem un dialog permanent cu el. Este un bun moment să comunicăm cu el, să înţelegem modul în care lucrează, dar şi ce anume îl blochează să se manifeste la întregul său potenţial. Este totodată un bun prilej pentru a înţelege blocajele pe care le avem în calea iubirii de Sine, ce anume ne ţine departe de a ne preţui şi valoriza pe noi la adevărata noastră valoare.

De aceea, dacă astăzi suntem atenţi la ghidarea pe care Universul ne-o dă, putem face mari schimbări în interiorul nostru, pentru că Universul ştie, mai bine decât noi, că dacă doreşte să facă din noi Spirite mari, este nevoie să ne ghideze, în primul rând către noi, către îndepărtarea tuturor tiparelor care ne trag în jos şi care ne limitează să fim noi înşine.

Reuşim astfel să ne înțelegem mai bine rolul şi misiunea, chiar dacă nu complet, cel puţin o parte importantă care să ne permită să mergem mai departe, care să ne aducă bucurie şi poftă de viaţă.

Peste nouă zile, ne vom regăsi în aceeaşi configuraţie, tocmai pentru că este una importantă, iar Universul va veni să vadă ce anume am învăţat şi ce anume mai avem de învăţat, ce anume nu înţelegem şi nu iertăm, sau pentru ce anume nu ne iertăm. 

Experienţele pe care le vom avea în următoarele nouă zile, depind foarte mult de ceea ce înţelegem sau nu, astăzi.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu