duminică, 10 decembrie 2017

10.12.2017


Mentalul nostru este în prim-plan astăzi, fiind totodată şi un bun prilej pentru a vedea unde se mai situează şi ce am reuşit să mai schimbăm la el.

Pentru că energia mentală este puternică astăzi, el va găsi astfel prilejul de a se manifesta la adevărata sa capacitate, chiar a-şi da în petec, cum se spune. 

Îi putem da de lucru, folosindu-l în activităţi creative, energia creativităţii susţinându-ne în acest demers. Ducând mentalul în activităţi creative, vom reuşi să eliberăm mai mult sufletul şi astfel potenţialul nostru creativ să fie mult mai ridicat.

De asemenea, astăzi putem preda, îi putem învăţa pe ceilalţi, ceea ce va permite mentalului nostru să se manifeste într-un mod echilibrat şi eficient.

De asemenea, dacă reuşim să păstrăm mentalul în zona neutră, în care să privească lucrurile aşa cum sunt fără a le da conotaţii pozitive sau negative, atunci vom reuşi să ne manifestăm curajul, să luăm deciziile pe care le amânăm de mult timp.

Mişcarea ne ajută astăzi să rămânem echilibraţi, să curăţăm meridianele, ceea ce, în final, ajută şi mentalul să rămână echilibrat.

Suntem provocaţi să spunem adevărul, să evităm minciuna şi manipularea.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu