marți, 5 decembrie 2017

5.12.2017


Configuraţia zilei de astăzi vine să ne ajute să înţelegem lumea sub toate aspectele ei. 

Este o zi în care avem de învăţat lucruri noi, avem de învăţat să înţelegem lucrurile dincolo de vălurile cotidiene, să-i înţelegem misterul şi faptul că toate au locul lor bine stabilit de către Univers.

Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru a ne educa mentalul, a-l curăţa de tiparele învechite şi limitative. Astfel reuşim să-i facem un upgrade la viaţa actuală şi la provocările ei. Am putea spune că învăţăm un nou limbaj, "limbajul" vieţii în care trăim, ceea ce ce va ajuta foarte mult în evoluţia noastră. Înţelegem unde ne aflăm în prezent, cu toate defectele noastre şi, în acelaşi timp, înţelegem şi cum ne putem schimba, adapta realităţii în care trăim.

Este nevoie de acest upgrade pentru că altfel rămânem în urmă cu realitatea şi ajungem ca în viaţa viitoare să manifestăm realitatea de acum şi aşa mai departe. De fapt, dacă nu facem această adaptare la realitate ajungem să trăim într-o realitate pe care ne-o creăm singuri, dar care nu are nimic de-a face cu ceea ce se întâmplă în acest moment. În concluzie a venit momentul să ieşim din "minciuna" pe care ne-am creat-o sau în care am intrat, pe principiul rezonanței, şi să vedem realitate aşa cum este ea.

Artistul din noi iese doreşte să se manifeste şi ar fi bine să-l lăsăm să o facă.

Este posibil să aven chef să stăm singuri, să ne retragem undeva mai departe de lume, pentru a ne înţelege pe noi şi pentru a putea face pace cu trecutul şi pentru a încheia definitiv anumite capitole din viaţa noastră.

totodată, latura noastră de cuceritor poate ieşi la suprafaţă, debordăm de şarm şi sexappeal. Să fim atenţi cum folosim acest lucru deoarece suntem într-o lună cu tendinţă spre minciună şi manipulare.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu