vineri, 29 decembrie 2017

29.12.2017


Pe sfârşit de an, suntem din nou provocați să ne acceptăm măreţia, să învăţăm să fim mari, să acceptăm că putem să fim mari, pentru că Universul are nevoie de spirite mari şi integre cu care să lucreze, spirite pentru care a fi mare nu reprezintă un orgoliu, ci o parte firească a existenţei lor, care înţeleg că a deveni mare înseamnă trecerea la un alt nivel, la alte misiuni şi responsabilităţi.

Este o zi de meditaţie şi introspecţie, de analiză şi punere cap la cap a tuturor informațiilor, pentru înţelegerea mai clară a rolului nostru în viaţa aceasta. Poate chiar ar fi timpul să medităm astăzi, să înţelegem ceva despre noi şi despre misiunea noastră şi să nu mai stăm să ne plângem că noi nu ştim ce avem de făcut şi că nimeni nu ne spune şi nouă. Cei care fac acest lucru sunt cei care au, de obicei, toate răspunsurile în faţa lor, dar, din diferite motive, nu au chef să se apuce de treabă şi atunci intră într-o permanentă spirală a lui "Şi eu ce am de făcut?" şi nu vor să iasă de acolo.

Aşa că întrebarea pe care este bine să ne-o adresăm astăzi este: Ce pot eu să fac cu măreţia mea? Cum o pot folosi pentru binele meu şi al celorlalţi? Ce tipare mă va ajuta să elimin? Ce misiuni noi pot cere sau accepta?

Atunci când suntem mari, totul se schimbă în jurul nostru. Şi provocările sunt mai mari, dar şi darurile pe care le primim, atunci când ne realizăm misiunea, sunt, la rândul lor, mari. Puterea noastră de vindecare este mai mare, puterea de rugăciune este mai mare, puterea de determinare este mai mare, timpul de la gând la concretizare este mult mai scurt deoarece viteza cu care se întâmplă lucrurile este mai mare. 

Este o zi care pregăteşte intrarea în anul 2018, dar mai ales, modul în care intrăm şi ce avem de făcut, pentru că dacă ne acceptăm măreţia şi puterea pe care Universul ne-a dat-o înseamnă că ne asumăm misiunile pe care Universul ni le-a pregătit pentru acest nivel, înseamnă că am ales să fim curajoşi, iar Universului îi plac oamenii curajoşi.

Iubirea este pe nivelul trei al mandalei de astăzi şi ne ajută să ne conştientizăm valoarea şi puterea noastră, ne ajută să ne înţelegem pe noi înşine şi să ne apreciem, să nu ne mai punem pe ultimul loc, dacă dorim, bineînţeles.

Mişcarea ne ajută astăzi să ne echilibrăm, să ne curăţăm meridianele. Ar fi bine să ne plimbăm prin natură astăzi, să lucrăm în grădină, să ne ocupăm de florile din balcon. Vom reuşi astfel să putem discuta cu noi, că ne ascultăm şi să ne înţelegem, iar informaţiile pe care Universul ni le transmite vor veni mult mai uşor.

Să avem o zi plină de conştientizări şi de înţelegere cât mai clară a rolului nostru, pentru că în funcţie de acest lucru vom ştii cum să-l jucăm mai bine.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu