miercuri, 6 decembrie 2017

6.12.2017


Moş Nicolae ne aduce în dar, astăzi, rugăciunea. El vine să ne arate beneficiile pe care le avem practicând-o, modul în care ne ajută să ne schimbăm vibraţia şi să rezonăm cu alte situaţii şi persoane.

Astăzi este şi despre curaj, despre modul în care rugăciunea ne ajută să-l manifestăm, despre imboldul pe care ni-l dă pentru a spune lucrurilor pe nume şi a lua decizii. Totodată, avem putere pe cuvânt, de aceea este bine să fim atenţi la modul în care folosim cuvintele, dar mai ales la energia pe care o punem în spatele lor. Putem să ne spunem punctul de vedere cu fermitate, dar cu calm.

Ne simţim mult mai curajoşi odată ce practicăm rugăciunea deoarece scăpăm de toate acele energii joase care ne ţin mereu într-o stare de teamă, teamă generată de toate acele frici interioare pe care le avem şi pe care nu întotdeauna le şi conştientizăm.

Avem o mulţime de "obstacole" în a practica rugăciunea, însă toate au la bază rezistenţele noastre interioare. De cele mai multe ori invocăm faptul că nu avem timp, dar dacă ar fi să ne analizăm amănunţit programul dintr-o zi am observa că pierdem foarte mult timp cu tot felul de mărunţişuri pe care putem oricând să le dăm la o parte. În momentul în care, în sfârşit ne-am hotărât să practicăm rugăciunea apar tot felul de obstacole din exterior care ne distrag, dar, din păcate, tot noi le atragem, chiar dacă vrem să dăm vine pe cineva din exterior, cel mai des invocat fiind ală negru şi cu coarne 😀. Numai că oricât ar vrea el să ne împiedice nu va reuşi atâta timp cât noi suntem statornici în ceea ce vrem să facem.

Dacă ne uităm la tot ceea ce am realizat până în acest moment, vom observa că atunci când ne-am dorit foarte mult ceva, iar acel ceva a respectat legile Universului, atunci l-am obţinut, aşa că dacă ne dorim foarte mult să practicăm rugăciunea, atunci vom găsi şi timp pentru ea, iar toate "obstacolele" exterioare vor dispărea.

Rugăciunea, prin curajul pe care ni-l dă astăzi, ne ajută să manifestăm mai mult iubirea de Sine, să ne preţuim mai mult, să ieşim din schemele şi tiparele în care am intrat.

De asemenea, astăzi, rugăciunea ne ajută să facem faţă tuturor tentaţiilor şi provocărilor pe care roşul ni le aduce, mutându-ne pe alte frecvențe de vibraţie şi ferindu-ne de întâlnirea cu ele.

În ultima perioadă energia rugăciunii s-a manifestat mai mult, iar mesajele care vin din partea Divinităţii ne îndeamnă să o practicăm mai mult, să o folosim tot mai des în viaţa noastră. Doreen Virtue vine zilele trecute cu o nouă provocare, aceea să ne rugăm pentru cei care ne fac rău. Cum ar fi ca de astăzi să începem să practicăm tot mai mult acest lucru? S-ar putea să ne trezim cu o surpriză plăcută după o perioadă de timp.

Moş Nicolae să ne aducă tuturor conştientizările de care avem nevoie pentru a ne face viaţa mai frumoasă şi pentru a o trăi la adevărata strălucire pe care Dumnezeu ne-a dat-o!

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu