sâmbătă, 9 decembrie 2017

9.12.2017


Astăzi suntem mai retraşi pentru că simţim nevoia să înţelegem anumite lucruri şi de aceea avem nevoie de momentul nostru de linişte şi introspecţie. Este o pauză pe care simţim să o luăm de la cotidian, dar nu este chiar o rupere completă de realitate.

Vedem ce se întâmplă în jurul nostru, dar alegem să nu interacţionăm prea mult tocmai pentru a avea timp pentru noi.

Primim informaţii din partea Universului şi aceste informaţii vin să completeze ceea ce ştiam până în prezent. Avem nevoie de această pauză pentru a reuşi să înţelegem valoarea informaţiilor care ne vin, să înţelegem complet mesajul pe care îl aduc şi direcţia spre care este nevoie să ne îndreptăm.

Un moment de meditaţie, astăzi, ne-ar fi de folos. Să fim atenţi la gândurile noastre, dar şi la visele pe care le avem, pentru Universul va căuta acele căi de transmitere a informaţiei când conştientul nostru este mai puţin vigilent sau chiar adormit.

Astăzi este, de asemenea, o zi de dat mai departe informaţiile pe care primim, concluziile la care ajungem, deoarece toate aceste informaţii ne-au fost date tocmai pentru că Universul ne vede ca pe un canal prin care poate transmite ghidarea Sa. 

De aceea, este momentul să începem să scriem, să ne facem iniţial un blog, urmând ca ulterior să punem toate aceste informaţii într-o carte.

Să ne păstrăm mentalul în zona neutră şi să învăţăm din lucrurile care ne vin astăzi, din informaţiile pe care le primim. Făcând acest lucru, dăm voie şi Sufletului nostru să se expandeze şi să fie creativ. 

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu