miercuri, 13 decembrie 2017

13.12.2017


Este interesant modul în care Universul revine cu lecţiile pe care le avem de învăţat, ajutându-ne să le conştientizăm şi să ajungem să le învăţăm. 

Nu mai târziu de acum cinci zile aveam din nou roşu pe centrul mandalei, iar atunci spuneam că avem de învăţat lecţia curajului.

Şi ca să înţelegem câte ceva din modul în care lucrează Universul, iată câteva din elementele cu care lucrăm astăzi. 

Roşul din centru ne aduce noi începuturi, dar şi lecţii mai dure prin care avem de trecut. Numai că, dacă acum cinci zile aveam ca provocare curajul, astăzi curajul este cel care ne sprijină. Numai că acest sprijin este complet dacă ieri am reuşit să ne consolidăm aura şi să îndepărtăm elementele de teamă. 

Până la urmă ce este teama? Este un sentiment pe care îl avem pentru că ne imaginăm că lucrurile vor merge într-o anumită direcţie, nefavorabilă nouă, numai că, de cele mai multe ori, teama este în mintea noastră, de obicei în cea negativă, pesimistă. În momentul în care reuşim să consolidăm aura, cum am făcut ieri sau ar fi fost bine să facem, atunci sentimentul de teamă se reduce foarte mult sau chiar dispare. Activând şi curajul, atunci reuşim să-i arătăm minţii negative că greşeşte şi, reuşind să ieşim din mrejele ei, putem urca în mintea pozitivă sau chiar neutră.

V-am zăpăcit? 😀 Să concluzionăm. Pentru a manifesta latura creatoare a roşului de astăzi, avem nevoie să ne manifestăm curajul, să demarăm lucruri, să ieşim din zona fricilor şi a mentalului negativist. În momentul în care nu mai manifestăm fricile, Sufletul nostru iese din carapace şi se expandează, ceea ce ne poate aduce manifestarea iubirii în general şi a iubirii de Sine, în special, pentru că, aşa cum se vede din mandală, avem provocare în zona iubirii de Sine. De asemenea, deschiderea Sufletului ne aduce multă creativitate, care, ajutată de energia creatoare de astăzi, ne poate da un imbold la ceea ce vrem să facem şi până în prezent nu am avut curaj.

Întrebarea de astăzi este: folosim curajul pentru a da vitalitate acţiunilor noastre sau ne adâncim şi mai tare în frici? De noi depinde.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu