vineri, 15 decembrie 2017

15.12.2017


De când am început să interpretez mandale, am descoperit o mulţime de oameni care-şi doreau mov în centrul mandalei, dar şi o mulţime de oameni care aveam mov în centrul mandalei.

Ideea este că cei care şi-l doreau considerau că dacă l-ar fi avut s-ar fi descurcat, cu siguranţă, mai bine, că lucrurile ar fi stat mai bine în viaţa lor, ignorând astfel darurile pe care Universul le-a pus în calea lor, în mandala lor.

Pe de cealaltă parte, mulţi dintre cei care au mov în centru mandalei au o problemă în a-l accepta, în a-l folosi pentru binele lor şi al celorlalţi. Au probleme în a înţelege lumea şi, de multe ori, se izolează şi se închid în ei. Se simt copleşiţi de misiunea lor şi nu fac nici cel mai mic efort să meargă către ea. refuză comunicarea cu Universul şi apelează la ea doar în cazul foarte grele, iar după ce obţin ajutor, se închid la loc. Din fericire, la un anumit moment-dat, aleg să se deschidă şi să-şi urmeze calea. Iar în acel moment pot fi precum TGV-ul francez. 😀

De ce această introducere? Pentru a înţelege că orice mandala avem, este cea mai bună pentru noi. Că da, rămâne aceeaşi pe parcursul vieţii noastre, dar este ajutată în fiecare an de mandala anului personal, care aduce noi şi noi provocări. 

Nu înseamnă că dacă nu avem prea mult mov, nu putem să ne ocupăm de spiritualitate, să medităm, să citim cărţi din domeniu, să ne ocupăm de propria dezvoltare personală, numai că în viaţa aceasta rolul nostru principal este altul.

Acum vreau să mă adresez, în special, celor care au mov în centrul mandalei:
  • Nu avem o misiune grea, dar nici uşoară. 
  • Nu suntem mai buni decât ceilalţi. 
  • Avem orgoliu spiritual, aşa că ar fi bine să scăpăm de el.
  • Întotdeauna am simţit că este ceva special legat de noi, dar nu am ştiut să explicăm.
  • Când am ţinut cont de intuiţie, întotdeauna a fost bine.
  • Am venit aici să ne descoperim pe noi, dar şi sa-i ajutăm pe ceilalţi să se ridice. 
  • Avem misiunea de a fi un far pentru cei de lângă noi şi este momentul să ne asumăm acest rol. Avem misiunea de a-i ghida şi de a le fi mentori.
  • Avem o linie de comunicare directă cu Divinitatea, aşa că ar fi bine să o folosim.
  • Dacă avem nevoie de instrumente cu care să lucrăm, ar fi bine să începem să le cerem Universului.
  • Când avem temeri, ar fi bine să ne rugăm sau să medităm.
  • Cu cât ne vom ruga mai mult sau vom medita mai mult, cu atât mai bine ne vom înţelege misiunea. 
  • Cu cât ne obiectivăm mai mult, cu atât ne vom înţelege mai bine.
Astăzi este o zi cu mov în centru. O zi în care ar fi bine să primeze, în preocupările noastre, comunicarea cu Universul şi deschiderea faţă de mesajele pe care ni le trimite. 

Putem privi movul din centru ca o rezervă de energie şi informaţie, pe care o folosim în ceea ce noi dorim să creăm. Astăzi o putem folosi pentru a da viaţă artistului din noi, aducându-i inspiraţie. O putem folosi pentru a ne mări puterea de rugăciune. O putem folosi pentru a da viaţă unor proiecte noi, aducând ghidare şi informaţie, energiei creatoare. O putem folosi pentru a scrie, pentru a compune o melodie frumoasă, pentru ...

Noi alegem cum vrem să o folosim spre binele nostru cel mai înalt.

Să avem curajul să ne acceptăm misiunea şi să începem să comunicăm cu Universul, locul de unde am venit şi unde ne vom întoarce. Cu cât vom comunica mai bine, cu atât vom înţelegem mai bine rolul nostru aici şi vom putea face din existenţa noastră ceva frumos.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu