joi, 28 decembrie 2017


28.12.2017

Universul vine și ne întreabă când ne asumăm curajul să scriem ceea ce avem de scris? Cât timp vrem să mai stăm în această zonă de incertitudine și delăsare în timp ce cei care au de primit mesajele de la noi stau într-o permanentă așteptate?

Întrebări dure? Poate, dar sunt cât se poate de realiste, pentru că dacă vrem să evoluăm este nevoie să-i ajutăm și pe ceilalți, în primul rând, să se trezească, apoi să evolueze.

Nu știm câți oameni vom trezi sau vom ajuta să evolueze. Aceasta este treaba Universului să contorizeze. Treaba noastră este să ne asumăm odată, pentru restul vieții, rolul de far care luminează, care oferă lumina sa şi care nu știe şi nici nu are nevoie să știe, câte corăbii s-au ghidat după lumina sa. Menirea sa este să lumineze şi atât, să fie punct de reper, de ghidare.

Dacă Universul ne oferă acest rol, nu cred că este bine să-l refuzam, pentru că, de fapt, ne refuzăm evoluția. Autodesconsiderarea nu este smerenie, este prostie, pentru că nu suntem noi mai deștepți decât Universul să-i spunem că nu are dreptate în privința noastră. Este prostie deoarece arătam că, de fapt, nu ne cunoaștem pe noi înșine, dovedind că încă suntem corigenți la acest capitol. Când Universul ne da, ar fi bine să nu refuzam, ci mai degrabă să mulțumim, pentru că știe El mai bine de ce ne-a dat.

Astăzi este iar despre curajul regal, cel care determină modul în care va evolua viața noastră. Știm sau nu știm să-l manifestăm? Aceasta-i întrebarea. Vrem sau nu vrem să-l manifestăm? Aceasta-i întrebarea din spate.

Răspunsurile pe care le dăm la aceste întrebări ne vor defini perioada următoare. Să nu ne întrebam, mai târziu, când lucrurile nu ies aşa cum vrem noi, de ce se întâmplă astfel? Răspunsul îl găsim în aceste zile, în ceea ce ne asumăm sau nu.

Însă, să nu uitam un lucru, acela ca Universul va sprijini întotdeauna pe cei curajoși și perseverenți pentru îndrăzneala lor de a evolua și de a se schimba.

Suntem provocaţi la mişcare astăzi, pentru a ne putea menţine echilibrul şi pentru a trece peste dulcea stare de comoditate.

Pustnicul din noi s-ar putea să iasă la suprafaţă astăzi, să vrea să se retragă într-un loc mai liniştit în care să-şi pună ordine în gânduri şi în viaţă şi, cine ştie, poate chiar să scrie.

Mentalul nostru, atâta timp cât îl păstrăm în zona pozitivă ne poate ajuta în partea de creaţie şi ne poate aduce idei frumoase. De asemenea, dacă trecem peste comoditate, reuşim să învăţăm lucruri noi astăzi.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu