duminică, 24 decembrie 2017

24.12.2017


Chiar dacă este Ajunul Crăciunului şi ne pregătim de zor, energia zilei de astăzi va avea grijă să ne ghideze către direcţia potrivită, aceea de a face ordine în viaţa noastră înainte de momentul magic al Crăciunului.

Este o zi de luat decizii şi de dat la o parte tot ceea ce nu-şi mai are locul în viaţa noastră. Închidem drumuri care nu s-au dovedit benefice, renunţăm la persoane care nu-şi mai au locul în viaţa noastră, luăm decizii de a ne schimba locul de muncă, de a ne muta, de a renunţa la un obicei care nu mai este benefic etc.

Este o zi caracterizată de mult curaj, iar dacă nu putem să-l manifestăm, nu este nevoie să bem un păhărel de tărie, pur şi simplu putem accesa tot inelul de roşu din mandala de astăzi, pentru că automat ne vom schimba starea. Este important ca toate aceste decizii pe care le luăm să fie luate cu calm şi detaşare, dar cu fermitate.

Este o zi de vindecare, iar astăzi vindecarea se manifestă prin renunţarea la tot ceea ce nu ne mai este folositor şi care, dintr-un motiv sau altul, mai bine spus din lipsă de curaj, a rămas în viaţa noastră. Este momentul să le dăm la o parte pentru că rolul lor de lecţie, pentru noi, s-a încheiat şi a le păstra în continuare înseamnă ataşament şi nu ne face bine.

Avem o înţelegere mult mai clară a lucrurilor astăzi, iar tot ceea ce ieri ni se părea misterios şi de neînţeles astăzi capătă sens şi îi înţelegem şi ne înţelegem rolul în peisajul general. Să fim atenţi la conştientizări şi revelaţii, care apar tocmai din înţelegerea profundă şi pe toate palierele a vieţii noastre.

Iubirea se Sine are provocări astăzi, dar dacă manifestăm curajul şi ne eliberăm de ceea ce nu ne mai este de folos, atunci vom reuşi să ne iubim mai mult şi să dăm mai multă valoare.

Să rămânem într-o stare de rugăciune sau meditaţie, fiecare după cum rezonează şi să lăsăm lucrurile să se întâmple. 

Să lăsăm energia creativităţii de astăzi să ne modeleze viaţa, aşa cum este mai bine pentru fiecare dintre noi.

Să ne dăm voie să fim liberi!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu