luni, 4 decembrie 2017

4.12.2017


Astăzi este despre iubire şi despre modul în care o manifestăm, despre cât de mult ne dăm voie să o simţim şi să o dăm şi celorlalţi, despre cum o direcţionăm către viaţa noastră şi către ceea ce vrem să facem. 

Astăzi este şi despre curaj, despre a trece peste acele frici pe care ni le-am creat sau pe care le-am lăsat să ne domine. Este, de asemenea şi despre curajul de a manifesta iubirea şi de a trece din zona mentalului în zona sufletului, astfel încât să ajungă în echilibrul de care avem atâta nevoie. 

Cât dăm, fiecare dintre noi, voie sufletului să se manifeste este marea provocare pe care o avem. De aceea, este nevoie să discutăm mai mult cu noi, să ne obiectivăm, să coborâm în interiorul nostru şi să vedem ce anume ne împiedică să manifestăm mai mult iubirea.

Totodată, curajul de astăzi ne permite să recunoaştem că, de fapt, de multe ori noi nu facem altceva decât să fugim de noi, să facem lucruri pentru ceilalţi tocmai pentru a nu avea timp să ne ocupăm de noi. Este o situație care trenează de mult timp şi care, până acum nu ne-a adus prea multe satisfacţii, pentru că chiar dacă vedem bucuria celorlalţi atunci când facem ceva pentru ei, în momentul în care suntem doar cu noi apare tristeţea lucrurilor pe care nu le-am făcut şi a vieţii pe care nu am trăit-o. Nu înseamnă că, de astăzi înainte, este nevoie să devenim egoişti, ci că este momentul să ne stabilim priorităţi, să scoatem din adâncul sufletului nostru acele lucruri pe care nu le-am făcut şi să începem să le facem, tocmai pentru că ele ne aduc bucurii şi ne ajută să ne trăim viaţa pe care o avem de trăit.

În final este vorba despre ceea ce alegem să trăim. Alegem să trăim viaţa celorlalţi, atunci să nu ne mirăm că nu ne aduce bucurii şi ni se pare străină. Alegem să trăim viaţa noastră, atunci este momentul să ne implicăm cu totul în viaţa noastră, în ceea ce avem de făcut, în a începe curăţenia, în a îndepărta tot ceea ce nu ne mai foloseşte pentru a lăsa să iasă la suprafaţă tot ceea ce ne aduce bucurie şi împlinire.

Suntem buni comunicatori astăzi, însă este bine să fim atenţi să nu-i plictisim pe ceilalţi cu vorbăria noastră.

Mentalul nostru este acolo unde l-am învăţat să fie, dacă nu ne place locul lui, atunci este momentul să începem să-l educăm. Să fim atenţi la scenariile mentale în care vrea să intre şi să-l ajutăm să iasă repede din ele.

Mişcarea ne poate ajuta astăzi să ne păstrăm echilibrul, de aceea ar fi bine să ne găsim timp şi pentru ea.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu