duminică, 3 decembrie 2017

3.12.2017


Energia zilei de astăzi ne aduce chef de joacă, de a explora, de a ieşi din cotidian, de a face şi altceva.

Cheful de viaţă ne însoţeşte în toate activităţile pe care le facem astăzi, indiferent că avem chef să lăsăm liber artistul din noi să se manifeste într-o formă total nonconformistă, fie că dăm voie bucătarului din noi să exploreze reţete noi şi provocatoare.

Ne place să urmărim cum viaţa îşi derulează jocul ei, dar astăzi vrem să fim mai mult decât un alt jucător, vrem să ne implicăm mai activ, să simţim mult mai puternic faptul că trăim.

Vindecarea de astăzi s-ar putea realiza şi în această direcţie, a modului în care ne trăim viaţa, a schimbării sale, pentru că tot ceea ce facem astăzi are legătură cu iubirea de Sine, cu modul în care o manifestăm. Simţim cumva că am ajuns la un prea plin a ceea ce a fost viaţa noastră până acum şi vrem să aducem o schimbare, să ne simţim mult mai vii. Este posibili ca şi la nivel de Sine să fii înţeles anumite aspecte şi să dorim să facem o schimbare şi, dacă şi subconştientul nostru s-a sătura de situaţia actuală, atunci clar este dispus să treacă la următorul nivel.

Să ne dăm voie să facem aceste schimbări în viaţa noastră, iar la sfârşitul zilei să fim mulţumiţi de ceea ce am realizat, de paşii pe care i-am făcut şi, în perioada următoare, să menţinem aceste schimbări până vom ajunge la acel EU pe care doar l-am visat.

Universul ne sprijină prin cea mai puternică energie pe care ne-o trimite, cea a iubirii. Ideea este cât de mult ne dăm noi voie să o primim?

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu: