duminică, 17 decembrie 2017

17.12.2017

Când ne gândim la curaj, avem în minte, de cele mai multe ori, o situaţie când am ales să facem ceva, să ne asumăm ceva, să spunem ceva, cu toate că, la acel moment, situaţia nu ne era prea favorabilă. Am simţit să facem acel lucru şi l-am făcut, iar la final s-a dovedit a fi fost o alegere foarte inspirată. 

Putem defini în multe feluri curajul şi putem da multe exemple legate de manifestarea sa. Însă ne-am gândit, vreodată, să analizăm curajul de a ne vindeca? Ne-am gândit vreodată că pentru a ne vindeca avem nevoie de curaj? O să spuneţi că avem nevoie de medicamente sau, dacă nu sunteţi aşa de ipohondri, o să spuneţi că avem nevoie de o curăţare şi o echilibrare energetică.

Sunt de acord cu ambele variante, numai că ele vin să trateze, ele nu vin să prevină, nu ajung neapărat la cauză. Chiar dacă, în cazul unei sesiuni de curăţare şi echilibrare energetică, terapeutului i se relevă cauza dezechilibrului/bolii, el nu poate să intervină sau nu are voie să intervină asupra ei, dacă Universul nu-i permite. Dar de ce nu i-ar permite Universul? De ce vrea ca cel care suferă de boala respectivă să o facă în continuare. Adevărul este că Universul nu doreşte aceste lucru, dar respectă liberul arbitru al celui bolnav. Îi respectă alegerea de a suferi şi de a sta în boală.

Şi totuşi unde este legătura dintre vindecare şi curaj? Numai în momentul în care avem curajul să ieşim din tiparul care producerea boala, din acea dependenţa în care stăteam, ei bine, numai în acel moment, începe cu adevărat vindecarea; numai în acel moment în care ne dăm voie să primim lumină şi informaţie conform matricei noastre energetice existente acolo sus. 

Până atunci vom face joc de glezne, ne vom lamenta, pentru că anu ajungem la sursa problemei noastre, respectiv tiparele de la nivelul subconştientului.

Mandala zilei de astăzi, ne aduce provocarea asumării curajului. De aduce, de asemenea, energia rugăciunii ca să ne ajute în a avea mai mult curaj, dar ne aduce şi posibilitatea accesării energiilor joase care să ne menţină în aceleaşi frici. Avem de ales spre ce anume ne îndreptăm, iar Universul ne va respecta întotdeauna decizia luată, chiar dacă nu este de acord cu ea.

Să dăm voie artistului din noi să se manifeste şi să ne aducă vindecare.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu