joi, 14 decembrie 2017

14.12.2017


Comunicarea indirectă revine astăzi în prim-plan şi ne ajută să ne exprimăm mai bine.

Dacă în urmă cu cinci zile aveam, ca provocare, de înţeles misterele vieţii noastre, astăzi această înţelegere ne ajută să comunicăm mult mai uşor cu Universul şi să primim informaţii care să ne ajute să ne realizăm misiunea.

Să lăsăm liber acest canal de comunicare, să nu-l poluăm cu intervenţia mentalului şi vom reuşi astfel să devenim un mijloc prin care Universul comunică informaţii către ceilalţi. Totul depinde de cât de mult credem că putem face aceste lucru, dar şi de cât de mult reuşim să ne detaşăm. În momentul în care reuşim să dăm informația aşa cum am primit-o, arătăm Universului că ne asumăm această misiune de canal de comunicare şi atunci vom deveni mult mai interesanți pentru entităţile de lumină care au mesaje de transmis, dar care doresc să li se transmită nealterate.

Astăzi ne exprimăm mult mai bine în scris, iar inspirația este lângă noi dacă alegem să comunicăm cu Universul. Ar fi bine să ne găsim momentul nostru de linişte ca să putem asculta "sfaturile" Universului, să ne găsim momentul nostru de meditaţie sau de scris în stare de meditaţie. Înţelegem, mult mai uşor lucruri care altă dată ni se păreau misterioase, iar această înţelegere a noastră este bine să o dăm şi celorlalţi, ajutându-i astfel să evolueze.

Avem multă vitalitate pe care ar fi bine să o folosim într-un fel creativ, să o direcţionăm către activităţile care au stagnat şi au nevoie de imbold.

Puţină mişcare, mai ales în natură, ne-ar ajuta să deblocăm şi să echilibrăm mentalul, dar şi meridianele noastre energetice.

Să fim atenţi la cât de mult vorbim şi să evităm să-i plictisim pe ceilalţi cu vorbăria noastră.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu