luni, 25 decembrie 2017

25.12.2017


Crăciunul de anul acest vine cu multe conştientizări şi conexiuni, cu informaţii, din diferite surse, care luate individual nu reprezintă cine ştie ce, dar puse cap la cap, încep să capete sens şi să formeze o imagine de ansamblu.

Universul, în înţelepciunea sa, ne dă de ales, aşa că dacă astăzi vrem să fim preocupaţi numai de sarmale şi cârnaţi, nu-i nicio problemă, ne lasă în să le degustăm în linişte şi să ne bucurăm de ele.

Însă, dacă vrem ceva mai mult de atât, ne dă posibilitatea să ne ridicăm, să înţelegem şi parte nevăzută a lucrurilor, să vedem ceea ce nu se vede cu ochiul liber, ci doar se simte. 

Toate aceste lucruri pot fi posibile numai dacă trecem peste fricile noastre interioare, oricare ar fi acestea şi ne dăm voie să trăim viaţa la intensitate maximă.

Avem alături de noi puterea rugăciunii, însă astăzi este mai mult despre rugăciunea de mulţumire, de recunoştinţă. Şi pentru că este o zi de noi proiecte, de pus baze, putem începe ca, de astăzi, să folosim din ce în ce mai mult acest tip de rugăciune şi vom vedea cum se schimbă lucrurile în perioada următoare. Astăzi, în special, ne ajutăm să trecem peste temerile interioare, aducându-ne speranţă şi bucurie.

Astăzi, vrem să fim diferiţi, să ieşim în faţă, să scoatem la suprafaţă o altă latură a noastră, una frumoasă, dar pe care nu ne-am dat voie să o exprimăm, aşa că este timpul să o lăsăm să se manifeste, chiar dacă cei de lângă noi ar putea să fie surprinşi de ea. 

Actorul din noi vrea să se exprime, povestitorul din noi vrea să vorbească, aşa că-i putem combina, pe amândoi, spunând poveşti la gura sobei.

Să nu uirăm să împărtăşim, cu ceilalţi, din informaţiile pe care le primim astăzi, pentru că evoluăm împreună, primind şi dăruind la rândul nostru.

Crăciun cu multe conştientizări, să avem!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu